Tegnap elkaptak a rendőrök (lent)?
Komolyan mondom olyan idegesítőek vagytok!
HAGYJÁTOK MÁR BÉKÉN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja és az utolsónak azt üzenem, hogy ha sz audi A 5 nem csajos.Kurv@ra de nem!
Őt elkapták autóval, és akkor meg mi a kib@szott sz@ar van?
Engem meg quaddal kaptak el.
SEmmi nincs benne!Ő feltett egy kérdést amire a legjobb tudásunk szerint kell válaszolnunk!ÉS NEM BUNKÓSKODNUNK!!!
"Az A5-ös inkább csajos,mint gengszteres nem?"
te normális vagy?:D csajos kocsi pl:az Audi A2:DDD
"Komolyan mondom olyan idegesítőek vagytok!
HAGYJÁTOK MÁR BÉKÉN!!!!!!
Ja és az utolsónak azt üzenem, hogy ha sz audi A 5 nem csajos.Kurv@ra de nem!
Őt elkapták autóval, és akkor meg mi a kib@szott sz@ar van?
Engem meg quaddal kaptak el.
SEmmi nincs benne!Ő feltett egy kérdést amire a legjobb tudásunk szerint kell válaszolnunk!ÉS NEM BUNKÓSKODNUNK!!!"
köszi:),de hagyd rájuk...majd megunják..
Rendőrökkel nem jó szórakozni. Gondoljatok Murphy törvénykönyvére. Engem pl. JászXYZ-ben állítottak meg hajnali 2-kor. A franc se gondolná, hogy az isten háta mögött ilyenkor ellenőriznek. De igen, méghozzá minden egyes gépkocsit megállítottak.
Amúgy meg megtapasztaltad a stresszet, ami azzal jár, hogy "elkaptak, baz+". Legközelebb ügyesebb leszel. És a te érdekedben mondom: ha tényleg tudsz vezetni, akkor csak négy vizsgát kell a jogosítvány megszerzéséhez letenned, ezzel hamar megleszel. Szerezz jogosítványt, mielőtt Murphy bácsi mégjobban megszívat, és kapsz valami komoly eltiltást.
Tudod Frenky boy én az általam említett két balkáni városban nem turistaként voltam.És nem is 16 éves suttyó kölyökként.Akár jársz "edzeni" akár nem tudnák mutatni egy-két érdekességet amit nem felejtenél el amíg a szemfedőt rád nem rakják.
Remélem mire felnősz és lesz jogsid kicsit megkomolyodsz és kevesebb hazudozással is beéred.
1.nem hazugság
2.hidd el már átéltem párdolgot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!