Tegnap elkaptak a rendőrök (lent)?
Hogy, hogy megállítottak a rendőrök?
Én napi szinten motorozok és még sosem kötözködtek a járőrök. Mondjuk van jogsim, de nem látszik kívülről.
De. Ebben egészen biztos vagyok, lévén még 50.000 km is kevés ahhoz, hogy valakire azt mondjam ,hogy magabiztosan vezet. Ha ügyes akkor 100.000 körül már megeshet, hogy "tud" vezetni.
Az, hogy tudsz vezetni ott kezdődik, hogyha elédugrik egy gyerek és csak kikerüléssel tudod elkerülni, hogy elüsd akkor nem satuzol, hanem kikerülöd. Hogyha megcsúszik havon / jégen / vizes úton az autó akkor nem kapkodsz és satuzol, hanem egyenesbe hozod, stb.. És még sorolhatnám. Szerintem te ilyen helyzettel még csak nem is találkoztál, nemhogy nem oldottad meg. Ne vezess, higyj nekem.
A felelősséget meg vállald a saját hibáid miatt.
Nekem odáig még többé-kevésbé hihető volt a történet, hogy az elkényeztetett hül*egyerek elviszi a verdát mert siet a rettentő fontos edzésre.
De mióta "többször hazavezetett németországból" azóta nagyon kamuszagú a sztory...
Nincs ezen mit ragozni. Te 16 évesen azt hiszed, hogy tiéd a világ, mert luxuskocsi, meg gondolom kőgazdagok vagytok. Szerintem neked teljesen mindegy, hogy a világban mi történik.
Azonkívül annyit még hozzátennék, hogy annak idején, amikor én csináltam a jogsit, azokat vágták ki leghamarabb, akik már előtte is illegálisan vezettek 2-3 éve. Szóval nem olyan biztos, hogy egyből át fogsz menni, de arra még 2 évet biztosan várni kell, de remélem még többet.
"kb 3x vezettem Németországtól Magyarország ig+Németországon belül+volt h napiszinten vezettem hetekig"
Most te kit akarsz hülyének nézni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!