Suzuki swift vagy LPG gázos Lada?
Suzukinál egy olyan 1996-os körülire gondoltam
a Ladánál meg egy 2105-ösre
Önmagában egyik se tökéletes, de inkább Swift
Legjobb a gázos Swift
Ez egy baromság.
Ha nem Józsi mester szereli be a gézszettet a sufnitunning "műhelyben" akkor semmi baja nem lesz tőle a motornak.
Sőt, mondok jobbat: A szuzkákat lehet GYÁRILAG gázszettel venni itthon. Tehát ismétlem, GYÁRI gáz szettel, nem pedig utólag beszerelttel.
Nekem is gyári Suzukim van, na nem a gázos, hanem a sima benzines. Nyáron városon kívül 4,9 L-re is levittem a fogyasztást. Vegyes fogyasztásban 5,2L Városban 5,7 L a fogyasztása. Hozzáteszem, hogy 1,3 szervó és klíma.
Télen eddig vegyesben olyan 6,2 - 6,5 L körül van.
Szerintem elfogadható ez a fogyasztás, és nem buherálnám a motorját, pláne nem egy 96-os gépnek, mert az átalakítás annyiba fog kerülni, mint maga az autó. A Ladát nem ajánlom, mert a Suzi sem egy ötcsillagos szálloda, de komfortra azért sokkal jobb.
Én mindenképp a ladát venném. Haveromnak volt 2107-es gázzal, és kb 10 liter gázból kijött vele.
Amellett olcsóbb az alkatrész+ magad is tudod javítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!