Nekem is illene őt felhívnom, vagy várjak amíg ő jelentkezik?
Figyelt kérdés
Árulok egy autót. Sajnos már elég régóta, de semmi komoly jelentkező nem volt. Vasárnap felhívott egy pasi hogy érdekelné, aztán hétfőn is hívott, kedden is. Akkor azt mondta szombaton eljönne megnézni, és majd később még visszahív mindenképpen hogy megbeszéljük a címet stb. De azóta nem jelentkezett. Engem az ideg megesz, hogy most akkor vajon eljön-e megnézni vagy nem, beleéljem-e magam. Gáz ha én hívom fel hogy akkor mi lesz? Vagy várjak még mert a vevőnek kellene telefonálnia?2011. nov. 10. 11:50
11/11 A kérdező kommentje:
Ez jó ötlet.
Csak nehogy az legyen hogy majd azt gondolja a másik vevőnek adnám inkább el, és elmegy tőle a kedve így. De mondjuk ha komolyan érdekelte akkor így is érdekelné. Mondjuk legutóbb mikor hívott úgy indított, hogy megvan-e még az autó mióta beszéltünk. Eddig ő az egyetlen aki ennyiszer visszahívott.
Köszi a további válaszokat.
2011. nov. 10. 12:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!