Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nekem is illene őt felhívnom,...

Nekem is illene őt felhívnom, vagy várjak amíg ő jelentkezik?

Figyelt kérdés
Árulok egy autót. Sajnos már elég régóta, de semmi komoly jelentkező nem volt. Vasárnap felhívott egy pasi hogy érdekelné, aztán hétfőn is hívott, kedden is. Akkor azt mondta szombaton eljönne megnézni, és majd később még visszahív mindenképpen hogy megbeszéljük a címet stb. De azóta nem jelentkezett. Engem az ideg megesz, hogy most akkor vajon eljön-e megnézni vagy nem, beleéljem-e magam. Gáz ha én hívom fel hogy akkor mi lesz? Vagy várjak még mert a vevőnek kellene telefonálnia?
2011. nov. 10. 11:50
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Igazság szerint telefonban lehet elszúrtam a dolgot mert kicsit nagyobb összeget mondtam mint amit hallani akart. (Amúgy én is arra gondoltam amit ő mondott, csak hát ugye engedtem volna az alkunak, mondtam is hogy meg tudunk egyezni ha komolyan érdekli). Meg azt is elmondtam, hogy 90 km-re lakom tőle, meg hogy a beindítása körülményes. Lehet elment tőle a kedve, csak idegesít hogy mi lesz. Mert ha tudnám hogy nem érdekli, akkor árulnám tovább, de az utóbbi napokban percenként nézem a telefonom hogy hátha... :/
2011. nov. 10. 11:54
 2/11 anonim válasza:

Szerintem vàrjàl,amig a vevõ felhiv. Igy azt hinné,ha te hivod fel, hogy mindenàron el akarod adni a kocsidat.

Egyébként igen sajnos nagyon kellemetlen az ilyen helyzet.

2011. nov. 10. 11:55
 3/11 anonim válasza:

Hívd fel, hogy aktuális-e még az érdeklődése, mert ha nem szombaton dolgod lenne.

Nincs ebben semmi. Amúgy meg ne éld magad bele, millión fognak felhívni, de kevesen gondolják komolyan. Manapság nem lesz könnyű eladni egy autót. Én a helyedben kivinném az autóspiacra. Ott kereskedők azonnal fizetnek érte. Én így adtam el, és még nyertem is, mert többet adott, mint gondoltam árnak.

2011. nov. 10. 11:56
 4/11 anonim válasza:

Most olvastam, amit irtàl még, ha igy àll a helyzet,akkor hivd fel.

Legalàbb te is tudod, hogy mi vàr ràd.

Vesziteni nem veszitesz semmit sem, és te is megnyugszol.

2011. nov. 10. 11:56
 5/11 A kérdező kommentje:

Én is így gondoltam, hogy akkor ez ilyen "rásózásnak" tűnne. Mondjuk tényleg már ott tartok, mert mióta árulom, 3-an hívtak csak fel...Mondjuk mikor felsoroltam a gondokat akkor nem volt meglepett, tudomásul vette, és azután mondta hogy eljönne megnézni. Áááááá rossz ez.

Köszi a választ.

2011. nov. 10. 11:58
 6/11 A kérdező kommentje:
Hmm, na akkor várok délután mondjuk 4 óráig (akkor tájban szokott hívni) és felhívom majd.
2011. nov. 10. 12:00
 7/11 anonim ***** válasza:
elárulod milyen autó?
2011. nov. 10. 12:05
 8/11 anonim ***** válasza:
hívd fel, hogy tényleg eljönne-e megnézni szombaton, mert ha nem, akkor nem tartod fenn, egy másik érdeklődőnek is megmutatod
2011. nov. 10. 12:06
 9/11 anonim ***** válasza:
Ja, hívd majd fel, és mondd, hogy érdeklődsz, érdekli-e még, mert van más jelentkező is, és akkor nem "tartod" fent neki.
2011. nov. 10. 12:10
 10/11 A kérdező kommentje:
Opel Corsáról van szó, de még az első szériából való, elég öreg autó.
2011. nov. 10. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!