Nekem is illene őt felhívnom, vagy várjak amíg ő jelentkezik?
Szerintem vàrjàl,amig a vevõ felhiv. Igy azt hinné,ha te hivod fel, hogy mindenàron el akarod adni a kocsidat.
Egyébként igen sajnos nagyon kellemetlen az ilyen helyzet.
Hívd fel, hogy aktuális-e még az érdeklődése, mert ha nem szombaton dolgod lenne.
Nincs ebben semmi. Amúgy meg ne éld magad bele, millión fognak felhívni, de kevesen gondolják komolyan. Manapság nem lesz könnyű eladni egy autót. Én a helyedben kivinném az autóspiacra. Ott kereskedők azonnal fizetnek érte. Én így adtam el, és még nyertem is, mert többet adott, mint gondoltam árnak.
Most olvastam, amit irtàl még, ha igy àll a helyzet,akkor hivd fel.
Legalàbb te is tudod, hogy mi vàr ràd.
Vesziteni nem veszitesz semmit sem, és te is megnyugszol.
Én is így gondoltam, hogy akkor ez ilyen "rásózásnak" tűnne. Mondjuk tényleg már ott tartok, mert mióta árulom, 3-an hívtak csak fel...Mondjuk mikor felsoroltam a gondokat akkor nem volt meglepett, tudomásul vette, és azután mondta hogy eljönne megnézni. Áááááá rossz ez.
Köszi a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!