Mennyibe kerülne? Simson
Figyelt kérdés
Hello.
mennyibe kerülne hogyha most elkezdenék megtanulni motorozni.
kellene szerintem :
egy m-s jogsi
egy simson
bukósisak
teli tank benzin
talán egy ruha
ha megcsinálnám a jogsit és megvenném a cuccokat akkor mennyibe kerülne ?
mindent írjatok le hogy mi mennyibe kerül
a simson elég jó álapotú legyen hogy ne keljen rá venni nagyon semmit
14/f köszi
2011. nov. 1. 20:36
21/56 A kérdező kommentje:
akkor a fekete naracsot megvegyem 55-60 ért?
2011. nov. 2. 10:42
23/56 anonim válasza:
Azt a narancsos sz*rt hagxd a pics@ba! Az egy igénytelen csúnya valami. Nézz meg több motort, aztán dönts. Ne csak e kettő közül válassz. Lehet kapsz ennyiért még szebbet is. De ha a kettő közül akkor mindneképp a KÉKET,
24/56 anonim válasza:
Az első a fekete-narancs.Az max.50000,tekintve,hogy lettek rajta alkatrészek cserélve.Ha neked tetszik akkor nem kell,de egy újrafestés 10000 Ft ha te csinálod.
A második a kék.Szerintem az kéne neked 65-70-ért.
Még valami erre szükséged lesz: [link] ezt mindenképpen olvasd el!!!
25/56 anonim válasza:
A második a kék.Szerintem az kéne neked 65-70-ért.
Mivan??!! Az ára 50ezer ft - ÖTVEN EZER FORINT
26/56 anonim válasza:
De hülye vagyok,bocsi.Közben egy erősítőt nézegetek.És a 65-70 maradt meg bennem.még 1x Bocsi
27/56 A kérdező kommentje:
akkor a kéket 50 ért megvegyem?
2011. nov. 2. 11:08
28/56 anonim válasza:
Légy egy kicsit rámenős:kérdezd meg,hogy 50-ért egy teletankkal odaadja-e.A linket olvasd el,mert tényleg haszos!
29/56 A kérdező kommentje:
elolvastam köszi tényleg az volt majd hétvégén elmegyünk megnézni kipróbálni köszi még írhattok
2011. nov. 2. 11:16
30/56 anonim válasza:
De már beszéltetek az eladóval,hogy nehogy elvigyék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!