Mennyibe kerülne? Simson
Hello.
mennyibe kerülne hogyha most elkezdenék megtanulni motorozni.
kellene szerintem :
egy m-s jogsi
egy simson
bukósisak
teli tank benzin
talán egy ruha
ha megcsinálnám a jogsit és megvenném a cuccokat akkor mennyibe kerülne ?
mindent írjatok le hogy mi mennyibe kerül
a simson elég jó álapotú legyen hogy ne keljen rá venni nagyon semmit
14/f köszi
"most akarom letenni a vizsgát"
Ezzel egy kicsit elkéstél, ilyenkor már nagyon nem jó motorozni, és ha jól tudom, hamarosan véget ér a vizsgázatóidőszak is. (merthogy motorra nem vizsgáztatnak mínusz fokokban)
A bukósisakot olyan hülyeség internetről rendelni, mint az, ha valaki más veszi meg. Ő fogja hordani ? Nem. Tehát a te méretedre valót kell venni, és mindenképpen felkell próbálni előtte, és 2-3 percet eltölteni benne. (az a jó, ha kicsit szorít, de ezt az eladók majd biztos fogják mondani)
a fekete narancssárga azt 55 -ért ideadják
a másikről nemtudok ssemit még
én miskolc melleti faluban lakom
Az elsőnek linkelt simsonért 40et adnék...TALÁN. Többet semmiképp. 80ért már elég szépeket kapni nem egy ilyen csúnya sz*rt. Második már jobb. Gyárinak néz ki, leírás sem rossz és az ár sincs az egekben. Inkább azt venném.
Nézz szét azért még itt is. És ne csak 50-51eseket nézz. Egy Star jóval olcsóbb lehet közben meg van annyira -ha nem jobban- megbízható mint az 50-51es széria.
Előttem válaszoló:Elméletit úgy tudom,hogy télen is leteheti,mert asszem elméletit télen megcsinálja,az elvileg 2 évig megmarad,és tavasszal elmegy gyakorlatira.
A kérdező:sajnálom,hogy nem Bp-n laksz,mert akár együtt is mehettünk volna:D
akkor inkább a második link
lehet még alkudni is lelehetne
Ne csak Simsonokat nézz!Pl:Expresszen álíts be 60-tól mondjuk 80-90-ig egy keresőt.Ebből az árból még minimum egy tízest illik az eladónak elengedni,hacsak nincs annyira újszerű formában a moci.Egész szépeket lehet találni.
Az előttem lévőnek igaza van:sisakot,ruhát netről ne nagyon rendelj,mert tuti,hogy nem lesz jó.Én egyszer így jártam egy 13000-es pólóval,amire "csak" három hetet vártam,aztán még kettőt mire kicserélték,de kihozták és nem is olyan volt a póló,de mázlim volt,mert hasonló.Ezt már leírtam neked,meg mivan akkor ha nem a jót hozzák ki,gyárihibás,stb. Boltban hidd el hogy biztosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!