Mennyibe kerülne az átalakítás?
Figyelt kérdés
Azon gondolkodtam hogy átalakítom az 1.8-as mondeómat Etanolosra. Mennyibe kerülne az egész?2011. okt. 31. 18:56
1/4 anonim válasza:
azzal nem sokat nyersz, akkor inkább az 50 ezres eatnol átalakító helyett 150-200-ért szereltess be egy gázszettet ha még 3-4 évig ezt akarod hajtani
2/4 anonim válasza:
Ne tedd! Éppen most pedzegetik hogy mégjobban megadóztatják az etanolt.Eleve többet eszik belőle a kocsi és ,ha lesz 10-20ft különbség akkor semmit nem takarítasz meg.
3/4 anonim válasza:
Én etanollal járok. Most köszöntem meg viktoréknak azt a 40 forintos emelést, amit ráraktak eddig az etanolra. Most kb. ugyanannyiba kerül etanollal járnom, mintha benzint tankolnék. Talán 1-2 Ft marad meg kilóméterenként. Ha ennél többet raknak rá adót, rosszabbul járok a környezetbarátabb etanollal, mintha benzint tankolnék. Nagyon meg kell gondolni ebben az országban mit csinálsz. Ha sokan rászoknak a gázra, állambácsiék majd arra raknak kétszeres adót.
4/4 anonim válasza:
Már raktak a gázra.Pontosan emlékszem mikor a gázpalackos gáz sokkal olcsóbb volt mint a gázkutas gáz .Aztán egyik napról a másikra megemelték a palackost. Ki járt vele rosszul igazán? Mindenki aki palackosgázzal fűt vagy főz.Az arány mai napig fennáll.Ebben az országban olyan szinten megy az emberek lehúzása, adóztatása ,hogy azt tanítani kéne valami diktatúraképzőn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!