Miért Ford rendőrautóink vannak?
Az eredeti kérdésedre: Mert a Ford egy masszív, strapabíró autó. A Suzukik meg rendőri használat alatt azért hamar szétesnének. Nincs ám ott kíméletes üzem.
Végigolvastam a válaszokat és nekem az jött le hogy a fordot valamilyen oknál fogja kifejezetten utálod, a suzukit meg azért isteníted mert ebbe szerencsétlen országban van gyáruk. Lehetnének Mercedesek is vagy Audik. Az is van.
A románok meg azért Daciát használnak JÁRŐRÖZÉSRE mert azzal olcsó. De hidd el nekem, ha kergetni kell ott valakit akkor max egy Dacia van, a többi meg ott is RS Octavia, meg Focus..
Ez milyen baromság, hogy a Suzuki szétesne ettől a használattól? Nincs Suzukim, nem is lesz, de megbízható autók.
Azt a 3-4 év, 200e Km-t egy Suzuki zokszó nélkül kibírja. Szerintem tuti kevesebbet kell rá költeni, mint egy Fordra.
Lett Audi meg Merci...tök jó, végül is csak dupla annyiba kerül, mint egy hasonló tudású más emblémájú autó. Éljen a magyar gazdaság. Járjanak 8 milliós autókkal járőrözni a mocskok.
Téged mégis miért zavar? Ha mocskoknak hívod őket, akkor nem oly' mindegy neked, milyen autót használnak?
És miért Audi & Mercedes? Csak úgy megsúgom, megbízhatóság, strapabíróság gyorsaság, tiszteletet parancsol.
Miért Ford? Fürgébb, nagyobb, jobban kezelhető.
Miért kell a sok extra? Azért nem mindegy, hogy van-e légzsák, vagy klíma egy Rendőrautóban...
A forddal hasonlítottad össze a suzukit, ezért írtam a focus kombit. Astrában még nem ültem, sx4-ben igen. Sx4-ben kellemetlenül kicsi hely van. Elől se volt valami tágas hátul meg egyenesen kényelmetlen, pedig nem vagyok óriás.
Ha pedig hátul kicsi a hely az rendőri szempontból kényelmetlen. Van egy 1.90 magas 100 kilós bűnöző, esetleg még ellenáll is, mert miért ne tenné, na próbáld meg betuszkolni akkora helyre ahol gyerekek férnek el normálisan. Ha az astrában ugyanakkora hely van, akkor arra is ugyanígy áll amit mondtam.
A kombi focus, viszont tökéletes ilyen szempontból.
Az meg, hogy melyik támogatja a magyar gazdaságot, hát nem egy döntő tényező. Opel illetve suzuki gyár is van Magyarországon. A profit mindkét esetben külföldre megy, az meg majdnem mindegy, hogy melyik városban lesz emiatt plusz munkahely (ha egyáltalán lesz.)
Vegigolvastam az egeszet ez igy ahogy van egy kabareba illik van egy suzukimanias nyugdijas aki semmihez nem ert csak modja a magaet es csak az a jo es a szent.
Az ilyen, mint o csak azt latjak h trafizik, meg setal, de azt nem, hogy lecsuknak x bunozot, es guriznek ugy mint ti a munkahelyeteken majd miutan leadtak a szolgalati fegyvert, amit ha hasznalni kell jon nekik egy halom kerdes papir valamint az emberek rosszalassa... Ha meg a sarki boltot egy fogatlan cig.ny kirabolja max lecsukjak kijon es kezdi elorol.
Mivel lehetne ezt megelozni?
Amikor valami buntettet latsz ne csak sunnyogj el vagy fordulj el hanem tegyel ellene ha csak egy hovassal fenykeppel... mert valakinek egy elet munkaja is lehet abban amit epp masok ellopnak, tonkretesznek...,de tudom ez besugas... ez tilos stb szoval ezert vagyunk ebbe a pocegodorbe ennek az evezredes nemzetnek es neveltek ki gyava fergeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!