Miért Ford rendőrautóink vannak?
amúgy más országokban használják:
SX4 1.6 GS ESP - 4 247 000 Ft
Astra Classic III 1.6 XER 3 890 000 Ft
Ford B-max 3 990 000,00 Ft (ez már az új széria, nem a létező rendőrautók ára)
Szóval láthatod, azon kívül, hogy alapárban a Ford és az Astra is olcsóbb (valamint extra felszereltségeknél ugyan ez az arány fellelhető), valamint biztonságosabb is, így gondolom nem kell sokat gondolkodnod, hogy miért nincsenek suzuki rendőrautóink.
Miért a legfelszereltebb Suzukit hozod példának a tök alap többi ellen?
A való életben 3milla egy GLX SX4, míg 4 egy Opel Astra. Nem is értem ezeket a számokat, amiket írsz.
4 csillagos az SX4 töréstesztje. Nem gondolnám, hogy ez számítana a közbeszerzésnél.
Egyébként nem tudom melyik "valóéletben" 3 milla egy sx4... A legolcsóbb 1.6os modell bizony ennyi. Ha tetszik, ha nem.
Valóban van olcsóbban egy 1.5ös modell, azonban akkor a fent említett két márka kocsijának ára szintén ugyan ilyen arányokban megy lefelé (legalábbis hasonlóan).
Utolsónál a pont. Soha nem volt Suzukim, nem is lesz. Ha nem is lehetne megmenteni a, de talán 1 tized százalékkal javulna a helyzet.
Valami ilyesmire gondoltam. Ugyanez Opelban 4 milla. Ne azt számolgassuk már, hogy 1.5-ös vagy 1.6-os. Lóerőben kb. ugyanaz.
Ott sem kapsz pontosabb adatot, mert van aki kapásból 500-at enged a listaárból, van aki 0-t. Az Opel utóbbiba tartozik.
Azt azért ne gondold már komolyan, hogy egy szaros SX4 nem olcsóbb jelentősen, mint egy Astra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!