Miért Ford rendőrautóink vannak?
Tessék, most 1250 új opel astra van a rendőrség kezében. Most ők nyerték. Nekem csupán annyi a kérdésem, hogy miért kell pár évente az egészet lecserélni?!
Valószínűleg ennek több oka is van.
1. Mert hiába gondolod, Magyarország gazdasága nem sokat profitálna abból sem.
2. Nem ők nyerték (ha egyáltalán indultak) a pályázatot.
3. Méretbeli gondok, bár ezt megvétózták a mostani opel astra classic kocsikkal. (Kicsik)
4. Féltik a seggüket. Azért más egy forddal és más egy suzikival neki menni a fának.
a Focus mellett szól, hogy nagyobb, gyorsabb és a Ford egy sokkal globálisabb gyártó a Suzukinál
az SX4 mellett max a 4kerék hajtást tudnám felhozni, vagy még mivel itthon gyártják, talán olcsóbbak az alkatrészek is, bár nem tudom egy Fordban átlagosan mennyibe fáj egy adott javítás a Suzukihoz képest
amúgy ezt a rendőrautósdit az amcsik csinálják jól: nekik ott a Crown Victoria, amit igazából csak kormányszervek és taxivállalatok használnak, mert bitang nagy, erős, rendkívül olcsó és egyszerű konstrukció és meggyilkolhatatlan. Persze Európában egy ilyen rendőrautónak nincs létjogosultsága a drága benzin és a szűkebb, kanyargósabb utak miatt, viszont nem lenne rossz, ha itt is lehetne kapni egy kifejezetten ilyen célokra való, igénytelen és masszív, de fürge kocsit és nem műanyag családi autókra raknának szirénákat
"a Focus mellett szól, hogy nagyobb, gyorsabb és a Ford egy sokkal globálisabb gyártó a Suzukinál"
Nagyobb? Talán mert kombi, egyébként mint kiderült, nincs szükség a kombira úgy meg pont akkora, mint egy SX4.
Gyorsabb? 1.6 benzin vs. 1.5 benzin. Nem hinném, hogy sok különbség lenne.
Globálisabb? Ez tény, de funkciójában kell megfelelnie, így nem érdekel senkit.
Miért viccelnék? Szerinted milyen feladatot nem lát el, amit egy Focus vagy egy H Astra ellát?
Kíváncsi vagyok a válaszodra!
Azon kívül, hogy Suzuki, mi baja van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!