Ezzel ti is így vagytok/lennétek?
Van egy full gyári Simson S51B-m és mostmár kezd elegem lenni abból,hogy a haverjaim mindig ráülnek(akár engedély nélkül is),sisakomat leveszik az ülésről és elrakják,szintén kérdés nélkül.. Múltkor például a ráült,és a tankra akarta tenni a sisakot,hát még éppen rászóltam,hogy ne!!Meg a port szárazon akarják letörölni róla(tőlem sz**os robogóján a műanyag idomot törölgetheti) eddig sikeresen megakadályoztam.Beindították csavarhúzóval,lefullasztották... Nemtom mi az istent képzelnek,azért rájuk szóltam párszor,de nem b*sztam le őket nagyon.Vagy kellett volna?
Most tudom lesz aki írni fogja,hogy jajj mit óvom annyira.
Azért mert elég ritka a teljesen gyári darab
14/f
Ismerős a helyzet, sajnos.
Nincs érzékük a gépekhez, és ez ellen mit tudsz tenni? Mit gondolsz, miért vett(ek) robogót? Semmi érzékük nincs se a szereléshez, se nem érzik a gép lelkét, ezért teszi meg nekik a lelketelen műanyagdoboz is. Úgy se tudod ezt megértetni velük, sajnos, de én értelek.
Szard le ...
Nekem is mindíg ráültek a kismotorjaimra. Nem nagy értékről beszélgetünk. Lehet azért csinálják hogy bosszancsanak ,mert látják rajtad hogy ideges vagy. :D Ne foglalkozz vele hajcsd el őket anélkül hogy felhúznád magad. Figyeld meg megunják és abbahagyák majd ezt. De e még időbe telik..
Nekem is mindíg ezt csinálták.. De mikor nagyobb motorom lett akkor már nem.
A festésen meg ne idegesícsd magad hamarabb meg fog karcolódni mint abba megy tönkre hogy fogdossák meg szárazon törülgetik. Remek paszták vannak ma már ez nem probléma.. :) Nekem apám a frissen festett 50 éves BMW ről kezdte el törölni a port száraz rongyal. Felidegesített vele de én higgadtan annyit mondtam szárazzal nem kéne és így meg se bántottam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!