Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kedves anyukák, ti is úgy...

Kedves anyukák, ti is úgy vagytok vele, hogy szivesebben mentek ki a gyerkőccel, mint otthon lennétek és végeznétek a teendőket? Titeket nem zavar, hogyha pl. betervezitek a takaritást és elmarad a játszótér miatt?

Figyelt kérdés
Kijött a jó idő,a játszóterek megteltek.Mi panelban lakunk és amióta ilyen szép idő van,mint a napokban,sokat vagyunk lent levegőn a kislányommal,bár itthon is van teendő,de nem fut a lakás,rend van,kaja is van mindig,pedig főzők,nem rendelem.Tegnap is de. voltunk sétálni,meg du. miután a nagyot hazahoztam az oviból utána még elmentünk játszóterezni.Gondolom más anyuka is úgy van vele,hogy szivesen kimozdul a lakásból,szinte csalogat a napos idő kifelé.:)
2011. ápr. 1. 06:38
 1/5 anonim ***** válasza:

Itt nincs játszótér de mostanában többet járunk sétálni mint március elején .. szerintem érthető.

Nem lehet v. inkább úgy írom ne kelljen dönteni hogy séta v. házimunka. Mostanában inkább azonnal elmosok mindent és nem torlódik fel így bármikor mehetünk sétálni.

A házimunka is fontos de annak is megvan az ideje.

2011. ápr. 1. 06:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Ó, persze. Én már pluszba dolgozom is napi 6 órába. Reggel ami után elvittem a kicsit a bölcsibe, megcsinálok mindent, vagy délután mielőtt mennék érte( ha délelőttös vagyok). De még így is marad estére, miután lefektetem, főleg mosogatás, vacsi után stb. De nekem is a csemetém az első, főleg hogy egész nap nem látom, és nem a házimunka.
2011. ápr. 1. 07:10
 3/5 anonim ***** válasza:
persze jobb kimenni mint benn gubbasztani, de azért itthon is megvan minden ami kell, főzök, vasalok, takarítok stb. jut idő mindenre amire kell. (egyelőre, ha majd itt lesz a kistesó, nem tudom hogy lesz). :D
2011. ápr. 1. 13:48
 4/5 anonim ***** válasza:
De jo nektek lanyok. :) En setelni/jatszoterezni sem tudok es meg az otthoni teendoket sem tudom elvegezni mert dolgozom. :( Pedig mennek ki ezerrel a parkba setalni a kisfiammal, kacsakat etetni a tohoz (a kozelunkbe van egy nagy to vadkacsakkal ezt imadja akisfiam) vagy csak siman hintazni, csizdazni. Szerencsere a bocsinek van jatszotere igy sokat vannak ki joidoben de nekem nagyon hianyzik, foleg amikor sut ezerrel a nap en meg itt... :(
2011. ápr. 1. 17:07
 5/5 anonim ***** válasza:

mi 10ig elkészülünk a pakolással, főzéssel, nagytakarítást persze nem csinálok mellette.

10 után indulunk le a játszóra meg motorozni.

fél 12 kor feljövünk és leülünk, megesszük a kész kaját, aztán alvás.

amíg alszik, tudok magammal foglalkozni, tornázni, olvasgatni.

ha felkel eszik, picit játszik és ismét lemegyünk 2 órára.

aztán ha feljöttünk fürdés és benti játék van. van hogy apa viszi le délután , akkor tudok felmosni is

a porszívózás gyerek mellett is megy.

2011. ápr. 3. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!