Barna vagy fehér bőr?! Fiúk: melyik lány tetszene jobban? Lányok: milyenek vagytok, vagy lennétek a két lehetőség közül?
Szőke hajhoz csak is fehér (szerintem),de ne hófehér,hanem egy kis rózsaszínes árnyalat legyen azért.
De barna semmiképp..
szia, én fehér bőrű vagyok, de nem szerettem, mert mindenki piszkált miatta, ma már kibékültem vele és büszke vagyok rá, a párom is szereti nagyon, mert Ő pont sötétbőrű és a bőrömet különlegesnek találja és szépnek :)
szőke hajhoz én inkább fehér bőrt választanék, a barna bőr szőke hajhoz nekem nagyon ribis (bocsánat, ha valakit megsértettem)
18/L
Eredeti hajszínem sötétszőke és a bőröm inkább barna, mint fehér. Feketére van festve a hajam és szerintem jól megy hozzá, hogy a bőröm is barna. A festett világos szőke nem állt annyira jól, mint a fekete.
27/N
Lány vagyok és mindent megtennék a napbarnított bőrét,de hát nem fog a nap....:(
Szőkéhez olyan közepes...ne is légy barna bőrű de ne is falfehér :D
Lány vagyok.. sötétszőke hajú, és elég barna.. szeretek barna lenni, mert jól mutatnak rajtam az élénk színek :D
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!