A robogó az motor? Igen vagy nem?
Figyelt kérdés
2011. okt. 13. 20:17
11/13 A kérdező kommentje:
19:57-es
Miért nem vagyok józan hogy nem élek a lehetőséggel?Én nem adok 100000ft-t egy olyan robogóér ami nekem nem is kell inkább abból a 100000ft-ból veszek benzint vagy egy normális motort amilyet akarok.
2011. okt. 15. 21:16
12/13 anonim válasza:
azért, mert akármilyen lerohadt alkatrésznek való robogóért kérnek el ennyi pénzt, az új meg 5x ennyibe kerül. tehát mindenképpen megéri. Aztán mindenkinek van joga dönteni (még ha néha rosszul is...)
13/13 A kérdező kommentje:
Azt nem tudtam hogy 500 ezer forint újon én azt hittem hogy 250 ezer körül van így már tényleg elfogadnám :D
2011. okt. 21. 15:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!