A robogó az motor? Igen vagy nem?
Mi is a kérdés igazán? Hogy robogósként csatlakozhatnál-e a motorosok csapataihoz? Vagy mi a szösz?
Mi a célod a kérdéssel? Tetszik a motorosok világa?
Igazi motoros térsadalom mint pl a HBME a holnapi szezonzáró guruláshoz vár minden kategóriát ami 2 kereken megy köztük a robogót is. Nekik nem számít hogy robogó vagy nagymotor, váltós, autómata váltós, kávédaráló vagy nem. 2 kerekű tehát "közénk tartozik" ezen nincs mit ragozni, én sem vallom hogy a robogó motor lenne ahogy leirták belső égésű motor hajta tehát motor...Én a HBME elvét követem ,az már más kérdés hogy vannak ezek a sz@rrá fúrt,tuningolt szerencsétlenek akik miatt utáljátok ti a robogókat.
Egy motoros
utsóval egyetértek. Amit belinkeltetek, azt a motoros kerekpart, szerintem az is motor. Szerinted a Honda, vagy a BMW mindjárt az S1000RR-rel, meg a CBR 1000-essel kezdték karierjüket? Nagyjából így néztek ki a nagy gyártók első gépei. Aki meg nem élne a lehetőséggel, hogy egy motor mellé plusz 100 000 ft-ért kap egy robogót, az ne vegye sértésnek, de nem józan...
-Rasszizmus szinte mindenhol megtalálható, legalább a motoros társadalomban megtehetnénk ez ellen, ami tőlünk telhető. PL.: nem indítunk ellenséges vitákat egy "fajunk" ellen. Üdv!
szintén motoros...
tegnap 13:23
Mélységesen egyetértek veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!