Melyik a legjobb motor robogó?
Figyelt kérdés
Suzukit vettem az jó?2011. aug. 23. 10:48
2/12 anonim válasza:
Legjobb szerintem a Suzuki Burgman 650
3/12 anonim válasza:
A robogót is motor hajtja ne kötekedj!
4/12 anonim válasza:
Minden pizzafutár a sajátját szereti a legjobban XDDddd
5/12 anonim válasza:
a robogó egy robbanómotoros bicikli ;)
6/12 anonim válasza:
nem értem miért mondjátok h a robogó inkább bicikli mert egy tuningolt robi (pl. yamaha aerox) 160-at is megy...
7/12 anonim válasza:
Ezt csak akkor fogod megérteni ha pl. felülsz egy simsonra és megtanulsz vele menni, nem csak a sebesség a lényeg a motorozás nem csak arról szól.Egyébként meg a simsont is fel lehet úgy tuningolni hogy 160-at menjen de annak meg mi értelme van?
8/12 anonim válasza:
"nem értem miért mondjátok h a robogó inkább bicikli mert egy tuningolt robi (pl. yamaha aerox) 160-at is megy..."
Én: Nem értem miért mondják a 320-as Bmw-mre hogy személygépkocsi mikor 240-es órát megakasztja??? (Ezt már valami haladó Nascar gépjárműnek jegyeztetném be a forgalmiba)
Nem az a lényeg... Hanem hogy a robogóba semmi élvezet nincs.. csak ráülsz,húzod a gázt és kormányzol! Aztán ha ráülsz egy Simsonra vagy ne adj isten egy nagyobb MZ-re már meglepődsz és itt teszed fel a kérdést: Hogy is vannak a váltások??
9/12 anonim válasza:
Miért hiszik a simsonosok , hogy aki robogózuk az nem tud váltani? Mintha valami iszonyat nehéz lenne. Mondom ezt "A" jogsival robogón...
10/12 anonim válasza:
Szerencsétlen A jogsival robogózik! -.- Szánalom!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!