Melyik autót könnyű vezetni?
Pár éve van már jogosítványom.De azóta sajnos nem vezettem.
Melyik autó lenne jó megtanulni vezetni?
Tulajdonképpen mindegyiket meg kell szokni. Válassz olyat, ami keveset fogyaszt, könnyű javíttatni és nem gond, ha egy kicsit megtöröd.
Meg persze, az is fontos, hogy mire fogod használni, városban rohangálsz vele vagy hosszú túrákra mennél.
Az opeleket nagyon dicsérik, nekünk Tigránk van, sokat gyakoroltam rajta és szerettem.
Szerintem bármelyik :) Ami kérdés lehet:
- automata (inkább ne..)
- szervókormány (az a jó ha van)
- benzines/diesel (szerintem benzinest inkább)
- mekkora a kocsi, a túl nagyot vagy nem látható farút lehet nehezebb vezetni...
Ja igen, a legfontosabb: ülj bele! ha jól érzed magad benne, kilátsz, stb. az jó. Ha nem érzed benne jól magad akkor pedig ne foglalkozz azzal ki mit mond műszaki paramétereket, egyik sem olyan fontos, mint, hogy érezd és szeresd a kocsit:)
A lada tényleg nem hülyeség!
Először én is azt hajtottam. A váltója meglepően pontos volt, maga az autó sokkal közvetlenebbül reagál mindenre, mint a mai autók. Szerintem jó tanulóautó volt.
A maiak közül a swiftet tudom elképzelni ilyen célra. A váltója jó, a gázadásokra baromi jól reagál (nem úgy, mint általában az újabb injektoros kocsik - megnyomod a pedált, gondolkodik egy ideig, hogy mi történt, azán lassan elkezd felpörögni a motor). Jól kilátni belőle minden irányban. Szerintem ez nagyon fontos, különösen egy tanulóvezetőnek. Gyűlölöm az olyan autókat, amikből egyszerűen nem lehet kilátni, mert a dizájn miatt csak lőréseket tettek rá ablak gyanánt, de tolatni azt nem lehet vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!