Mennyire könnyű vezetni a Seat Leont?
Figyelt kérdés
Kreszre íratkoznék be ahol az oktatónak ilyen kocsija van. Mennyire könnyű vezetni a többihez képest és mi a véleményetek róla ?2010. jan. 17. 20:41
1/4 anonim válasza:
Minden kocsit ugyanúgy kell vezetni: tekerni a kormányt, nyomni a pedált meg váltogatni. Igazából tökmindegy milyen autón tanulsz, a benzines talán jobb abból a szempontból, hogy könnyebb lefullasztani mint egy dízelt, de így legalább ráérzel a kuplunghasználatra.
2/4 anonim válasza:
Én szerintem full mind1 milyen autó lényeg ,hogy az oktató fiatalabb legyen mert az öregeknek megvannak a hátrányaik.Aki már régóta tanít lehet ,hogy könnyebben felkapja a vizet ha valamit nem úgy csinálsz ahogy ő eltervezte.Próbálj olyan autót választani ami rövid van benne szervó kormány mondjuk egy 70-80 lóerő is van benne és ,hogy dízel vagy benzin szerintem mind1 én dízeles autón tanultam utána fél óráig bénáztam benzinessel utána tök jól ment.Azután meg jött az automata váltós dízel.Ami azért volt fura mert nem volt kuplung:)
3/4 anonim válasza:
Nekem öreg oktatóm volt (az NKH igazgatói székéből ment nyugdíjba), de soha nem emelte fel a hangját, és szerintem baromi jó oktató volt.
4/4 anonim válasza:
én octavián tanultam, ami kb egy leon, ami egy golf, mert a padlólemez és az egész technika azonos. Igazából szerintem nagyon barátságos autó, jó az egyenesfutása és a fékje is igen jóindulatú volt a skodának. gondolom a seat is ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!