Huhh, hát látom válasz még nem érkezett, í]y leírom, amit én tapasztaltam Renault 5 gt-vel, hátha segí valamennyit, bár nem tudom mennyire hasonlít, meg az nem is új kocsi volt, de azt nagy élmény volt vezetnem, nagyon könnyű volt szerintem. Sok sikert ;)
2009. dec. 14. 21:57
2/12 anonim válasza:
dizel vagy benzin és mijen évjáratu egyépként csak meg kel szokni a kocsit és ami nehéz volt elsöre utána csak egyre könyebb lesz és még kisauto oda rakod ahova akarod
2009. dec. 14. 21:57
3/12 anonim válasza:
A parkolás mindenképpen könnyebb vele mint egy x5ös bmw-vel. Amúgy nem rosszak a francia autók. De a sebválto sztem nem fog olyan szépen müködni. Azt azért megszokták járatni a tanulók. Én is amikor tanultam egy smarton 3asbol rögtön 1esbe váltottam, oktatom kis hijján telefonálás közbe lestukkolta a szélvédőt:D. Meg tipikusak szoktak lenni a kuplung nélküli váltások. Szal a tanulo autok igénybe vannak véve azért:D
2009. dec. 14. 21:59
4/12 anonim válasza:
Állítólag a francia autók szervója nagyon jó de többet nem tudok róluk.
Tök mind1 hogy milyen kocsin tanulsz.
2009. dec. 15. 15:55
5/12 anonim válasza:
Igen a váltó az valóban egy gyenge pont, főleg az 1-es 2-es. Érdemes figyelni még a fékre, m elég épphogy csak hozzáérni, (nyilván ez használatól(használtságtól) függ), de a nagyátlag nagyon érzékeny...
2009. dec. 15. 17:55
6/12 anonim válasza:
Nekem II-es Cliom van. Nemtudom miről beszéltek, tökéletes a váltója. Igaz elég rövid úton jár, de nagyon pontos a kuplung és jól fog :)
Szerintem nagyon jó kis autó, szeretni fogod :)
Én fél nap alatt teljesen hozzászoktam / megszerettem :)
2009. dec. 15. 19:44
7/12 anonim válasza:
Az egy dolog, h nálad jó. Elég ritka eset sajnos, főleg egy tanulóautónál, ahol ugye rutinpályán végig 1-es 2-esbe vannak.
Anyámnak Megan-ja van(vezetett szervízk. 140e km), apámnak Scenic(186e km), bátyámnak Clio(200e km felett).Nekem Opel 300e km felett, na az se az igazi, de nagyságrendekkel jobb, mint bármelyik Renaulté...szóval nem a levegőbe beszélek
2009. dec. 15. 22:06
8/12 anonim válasza:
21:57-nek: tanulóautók között manapság csak dízeleket adnak mert nehezebb lefullasztani
2009. dec. 16. 18:06
9/12 anonim válasza:
18:16 nak csak mondom hogy én benzinesen tanultam 6 éve és azota nem sok oktato cserélt kocsit
2009. dec. 26. 00:07
10/12 anonim válasza:
00:07:
a kivétel erősíti a szabályt.. nem azt mondtam hogy csak és kizárólag benzines..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!