A Simsont vagy a robogót részesítitek előnyben?
Én abszolút a Simson mellett állok,idén vettem meg az S51-esemet.Tudom,hogy lesz,aki nem ért egyet velem,de szerintem a robogóban nincs semmi élvezet.Én már 2 évvel a jogsiszerzés előtt eldöntöttem,hogy Simsont akarok. Sokkal élvezetesebb vezetni,váltani,minden.Nem csak húzom a gázt azt' megy.
Nektek mi a véleményetek?
14/f
Ha arra kell, hogy városban eljuss a-ból b-be, vagy a szomszéd faluba, és ha teheted, autód lesz, nagymotor sose, akkor robogó.
Ha motorozni akarsz megtanulni, és tervezel később nagyobbra váltani, akkor Simson.
Vagy méginkább valami 50-es váltós enduro. Yamaha DT-t kapsz majdnem simson árban, Aprilia rx kicsit több. Csak persze jól meg kell nézni, mert 10-ből 8 széthajtott hulladék. Az is jó, ha szerelni akarsz tanulni, nem motorozni. :D
Én a Simson mellett döntöttem.
Már közel két éve van meg a jogsim és már 2008-ba megvettem az S51 Electonic típusú motoromat én e mellet döntöttem ugyanis nekem elsősorban terepre kell,más részt mint már elhagzott nem egy megfizethetetlen összeg és még ha valami elromlik rajta akkor nem kell az egész motort szét szedni hozzá, mint a robogón...
Ami a bukósisakot illeti én vettem rá egy egyedi csomagtartót ún. (krauzert) és arra már lehet tenni egy zárgató dobozt (nekem nincs mivel nem megyek olyan helyekre, ahol le kellene zárni a sisakot, és nekem nem tetszik.)
És a Simsonnal is könnyű városba menni ha lassítani kell akkor mi van? kuplung visza másodikba és kész nem kell rajta fenn akadni. Vagy a helyzettől függően...
Bocsi aki a robogó mellett áll.:Én azért nem a robogó mellet döntöttem mert nem tetszik az hogy: alacsony, a hangja olyan mint a kávédarálóé :D , ha valami tönkre megy akkor az egész motort szét kell szedni, a sárba tehetetlen (mondjuk ez azokra nem vonatkozik aki csak a városban rohangálnak :D )
Valójában az egész robogó nem tetszik.
Abba mi élvezet van hogy ráültök és húzzátok neki a gázt? :D
Sokkal élvezetesebb válatni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!