Golf III vagy Opel calibra?
Az első autom megvásárlása előtt állok és nem tudom mi lenne a legjobb választás. E két auto közt vacilálok, szerintettek melyik lenne a jobb választás?
17/F
Szerintem inkább a golf3, igazi elnyűhetetlen motorok vannak azokba. Mi sem bizonyítja jobban, mint hogy rengeteg VW és Audi járkál ilyen motorokkal. Golf 3 motorja jó a golf2-be 1-be, audi 80-ba, audi100-ba, passatba, vento-ba jettába... és így tovább... Ugyan az a motor. Nagyon bevált autók ezek. Némi apróságokat változtattak rajtuk azért az idő előrehaladtával, de nehéz jobbat találni ezeknél.
Ja és mielőtt valaki okoskodna, volt több autóm is, Opelből is meg VW-ből is...
2000-es motor eljárkálni? Gondolom akkora biztosítás nem a te nevedre megy emrt csöppet drága lenne.
Calibraból olyat ami nincs széthajtva meg optikailag feltuningolva a Homasitából nagyon kevés van.
Golf3 már jobb választás lenne.
Esetleg nézd meg a VW konszern autókat. 500 ezerhez gyűjtesz még és tudsz venni Seat Cordobat a faceliftes (2000-2003) szériából. Van belőle 3 ajtós is az 1,6 75LE. Én egy ilyennel rohangászom. Városban 7,5 litert pályán 6,1 L eszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!