David19990717 kérdése:
Nemtudok ojan nagy motort hogy 1 12 évesnek jó legyen? Hogy ne legyen kicsi? 155cm vagyok!
Figyelt kérdés
2011. okt. 4. 15:54
2/11 A kérdező kommentje:
normális választ légyszi
2011. okt. 4. 15:59
4/11 anonim válasza:
Közútra úgysem való még neked motor, zárt pályán meg egy 50ccm krosszmotor megfelelő
6/11 anonim válasza:
Kezdésnek egy CBR 250 teljesen megfelel, majd gyakorlattal lehet egyre nagyobbra váltani! Ha eléggé elszánt vagy akkor még egy Suzuki Hayabusát is képes leszel megülni! Csak az az egyetlen probléma kisfiam, hogy fingod sincs arról, hogy a motort eszik, vagy isszák! Mert ugyanis a "nagy motor" 125 ccm-től kezdődik, Te még gondolom még csak most álmodozol egy Simsonról, és továbbá gondolom azt is, hogy azt sem tudod mi az a ccm! Először tanulj meg írni, és tedd le az "M" kategóriát, majd gyere vissza, és megmondom mit vegyél!
7/11 anonim válasza:
szerintem lehet ugyan, hogy a motort nem tudja, hogy eszik-e vagy viszlát, de sztem nem teljesítményre értette, hogy ne legyen kicsi, ha utána magasságot írt (!)
9/11 anonim válasza:
Hasonló magasságú felnőtt nő vagyok, így engem is érdekelne minden válasz, mert a motorok többségéről nem ér le a lábam :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!