Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen a legjobb robogó egy...

Milyen a legjobb robogó egy 14 évesnek 120ezer forintig?

Figyelt kérdés
A szüleim vennének nekem egy robogót ballagásomra 120ezer forintér...:D az lenne szempont hogy 50ccm-es legyen és ne a leg alacsonyabb mert szeretnék homokos kátyús utakon menni...:D na meg hogy ne valami kínai legyen.:D eddig én a Honda X8R-S -t néztem ki szép motornak tűnik használtan venném... (még egy kérdés: mi az a cdi gyújtás?:( ) kresz vizsgám még nincs de majd lesz. ezen a motoron szeretnék gyakorolni
2011. jún. 4. 20:56
 1/8 anonim válasza:
Malaguti f12
2011. jún. 4. 21:20
 2/8 anonim ***** válasza:
Hogy milyen robogó egy 14 évesnek? Semmilyen...
2011. jún. 5. 02:14
 3/8 anonim ***** válasza:

02:14

Miért ne lehetne 14 évesen robogója? Akkor már a jogsit is leteheti.

2011. jún. 5. 10:25
 4/8 A kérdező kommentje:
2.válaszoló: pont az ilyen piszkálódó hüly3'kre nem vagyok kiváncsi...
2011. jún. 5. 11:32
 5/8 anonim ***** válasza:
Az volt a kérdés, hogy 14 évesnek milyen motor jó szerintünk. Én őszintén válaszoltam, de nem akartam a lelkedbe gázolni. Attól még, hogy nem tetszik a válasz, nem biztos, hogy én vagyok hülye. Viszont azt látom, ha valami kisgyerek feneke alá tolnak valami járgányt abból baj lehet. Adja az ég, hogy ne így legyen. Én pl letettem a jogsit és 14 múlva tudtam venni járgányt a saját fizumból. Nem toltak alám semmit, meg kellett dolgoznom érte. Ha valamit akarsz, küzdj meg érte, ennyi...
2011. jún. 5. 12:43
 6/8 anonim válasza:
Csendes 79....ez olyan volt mintha irigy lennél.... már boccs ^^
2011. jún. 5. 15:43
 7/8 anonim válasza:
Akinek ugyanilyen az élete az megérti ne aggódj. Nem irigy.
2011. jún. 5. 16:06
 8/8 anonim válasza:

Egyébként nem elég egy kresz vizsga ,mint régen , hanem M kategóriás jogosítvány kell hozzá.Ahhoz pedig kell:

-KRESZ vizsga

-Rutin vizsga

-Forgalmi vizsga

-Elsősegély

2011. júl. 28. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!