Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Melyek a legjobb Mtb-k 90 000...

Melyek a legjobb Mtb-k 90 000 forintig?

Figyelt kérdés
egyetlen kikötés: tárcsafék
2011. márc. 1. 17:47
 1/5 anonim ***** válasza:

Tárcsafék 90 ezer Ft-ért? Esetleg gagyi díszt kapsz ebben az árkategóriában. Egyébként Neuzer X2 jó MTB, de nincs rajta tárcsafék.

Esetleg Neuzer ATX 200-on van elfogadható minőségű tárcsafék, viszont hobbi célra ajánlott csak.

2011. márc. 1. 19:34
 2/5 anonim ***** válasza:
hö.
2011. márc. 2. 17:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Magellan Crater 2009 Srammel szerelve. Ezt vettem januárban 89900-ért. A tárcsafék rajta Avid BB5 mechanikus, BTS tárcsákkal. Régen V-fékem volt, az is Avid, eddig nagyon is elégedett voltam vele, remélem ez sem hagy cserben, de jókat hallottam róla. A bringáról csak később tudnék átfogó véleményt írni, egyelőre 5-6x használtam. Annyi tűnt fel, hogy könnyű nagyon, masszív, teló kellemes meglepetés, bowdenezés igényes, a Sram cuccok is precízek. De úgyis csak egy szezon után jönnek ki a hibák, ha vannak.
2011. márc. 2. 21:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Elsőnek. Én most vettem Neuzer X2-est, és ez minden csak nem MTB :) Más kategória, inkább Cross. Én túrázgatásra vettem, illetve nagyobb távok teljesítésére. A 28" as kerékméret és a 35C-s gumi is inkább túrához való. MTB szerintem más.. 1ébként én is a Megallán felé hajlok, elég jó bicikliket lehet kapni szerintem 90e forint körül.
2011. márc. 6. 13:41
 5/5 anonim válasza:
Miért pont a tárcsafék? Előbb foglalkoztat hogy hány sebességes mekkora áttétekkel minthogy milyen fék van rajta. Ugyan úgy megállít.
2011. márc. 26. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!