Kocsit szeretnék venni, de nemtudok dönteni. Tippek?
2011. márc. 1. 18:37
2/11 anonim válasza:
1,6-os Alfa,az megteszi a magáét.
3/11 anonim válasza:
Laguna!
Német autó mániás vagyok de ezek a lagunák a legjobbak közé tartoznak, megbízhatóbbak a VW-nél is!
4/11 anonim válasza:
Ha csak ennyi pénzed van rá, hidd el nem akarsz 2000 cm3 felettit.
A maradékból meg a jobb állapotút, fiatalabbat és remélhetőleg kevesebbet futottat válaszd.
5/11 anonim válasza:
az Alfa szép, megy mint állat csak k..va megbízhatatlan, lagúna szintugy megbízhatatlan, opel jellegtelen, maradnék az audinál, bár sztem kicsit sokat zabál mai szinten :)
6/11 anonim válasza:
2.8as quattro audi, persze csak ha lesz pénzed tankolni és szervizelni, ezek közül az kéne legjobban
7/11 anonim válasza:
Az utolsó elötti audi milyen szánalmasan lett már megcsinálva elöl, hogy úgy nézzen ki, mint egy új xDxDxD Aztak*rvaélet.. Egyébként egyiket se venném a helyedben, megmondom őszíntén. Még pedig azért, mert autókereskedésből való az összes. Azoktól pedig nem szabad autót venni. Nézz magánszemélyest.
8/11 anonim válasza:
Ezekből az opel az egyetlen ami megbízhatónak tűnik.
Ha pedig elfogadsz egy jótanácsot, akkor nézz körbe ittis.
Első körben anno énis gondolkodtam audiban, de végül inkább úgydöntöttem, mégsincs kedvem állandóan szervízbe járni.
9/11 anonim válasza:
nosh nekem a vectra c a kedvenc autóm kár hogy már nem gyártják ezáltal azt mondanám vectra de a laguna fiatalabb és sokkal jobban felszerelt persze hibái lehetnek és valószinüleg több hibája lesz a jövőben mint a vectrának de én a 2 közül választanék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!