Hanyadik életévet kell ahoz betölteni, hogy megcsinalhasd
a kreszt? Én úgy hallottam, h eleg 16 és fél évesnek
lenni. Ez igaz? (a jogsit személygépkocsira szeretnem. )
Figyelt kérdés
2011. jan. 2. 20:38
1/9 anonim válasza:
16,5 évesen ELKEZDHETED a KRESZ oktatást. 16évesen és 9 hónaposan(16,75..) évesen leteheted a VIZSGÁT KRESZböl.
17. életéved betöltése után vizsgázhatsz RUTINBOL.
2011. jan. 2. 20:41
2/9 anonim válasza:
ma 20:51--nemtudja !Na és ha csak beszélgetni akart valakivel és jobb nem jutott eszébe??Minek kell szegény kiskoruval mindjárt kiabálni?Majd depressziós lessz és már így is tele van depressziós emberekkel az ország.
Te meg a caps lockot nem tudod használni!Nalátod ?Senki nem tökéletes!!Még én sem!
2011. jan. 2. 21:31
3/9 anonim válasza:
de tudom használni képzeld el, direkt kapcsoltam be, mert tudod az interneten a caps lock használata a kiabálást szombolizálja. Egyébként akkor sem nézem el neki, h naponta 2X minimum felrakják ezt a kérdést, és ő nem tud rákattintani, mikor kiadja javaslatként kérdéskiírásnál ...
Te sem vagy okosabb nála, sőt... gratulálok
2011. jan. 2. 21:37
4/9 anonim válasza:
Miért olyan fontos a jogsi? Még gyerek vagy!!!!!!!!! Ez nem egy ps3 játék! Itt nincs új pálya, nincs több élet! Inkább tanulj, és ha elé érett leszel (legalább 20) akkor akarj jogsit! Miért nem olvasok soha olyan kérdést, hogy hány évesen lehet nyelvvizsgát tenni? Lehet-e ilyen meg olyan tanfolyamot végezni 0-1 évesen? Miért kell preztizst csinálni ebből? Miért olyan fontos az egész? Iskolában, munkahelyen kérik? Nehogy már 17 évesen a családot Te fuvarozd! Miből lesz pénzed autóra? Ha nincs, akkor felesleges, ha szüleid veszik meg akkor főleg felesleges (gondolom a jogsit is ők fogják fizetni). Hihetetlen. Egy gépjármű oktató
2011. jan. 2. 21:53
5/9 anonim válasza:
21:53 egyáltalán nem felesleges. Nekem is van fél éve. Saját kocsim nincs, nem is lesz még jó pár évig, de akkor is jó döntés volt, hogy megcsináltam. Mostmár nem kell mindenhova furikáztatnom magam (mivel a busz nem jár mindig), sokkal jobb így. És nem menőzésből csináltam..18/L
2011. jan. 2. 23:04
6/9 anonim válasza:
A tisztelt gépjármű oktató úrnak.
Nem mindenki csak azért akar kocsikázni, hogy fuvarozza a családját ide-oda. Én például szenvedélyesen szeretek vezetni.
Másik meg, hogy szerintem nem feltétlen kórtol függ az érettség evvel kapcsolatban. De ezt egy oktató tudhatná nem? Ismerek nem egy olyan 25-30 éves embert, aki mellett 10x jobban félnék, mint egy-két 17-18 éves mellett...
2011. jan. 3. 19:26
7/9 anonim válasza:
19:26 Részben egyetértek! Viszont azt tapasztalom, hogy aki 30-40 évesen jön hozzám vezetni az teljesen más hibákat csinál, mint a tizenéves korosztály. A nagyon fiatalok azt hiszik 1-2 óra és már autóversenyzők (lányok között is akad jó pár), míg az "idősebbek" inkább figyelmetlenségből, bátortalanságból, határozatlanságból, stb. csinálják a hibákat. Egyszerűen szóhoz sem tudok jutni amikor odajön a gyerek (még a szülő is elkiséri), közli velem, hogy ő bizony tud vezetni, mert X meg Y már megtanította, aztán 50 m-en belül csinál 1000 hibát.
2011. jan. 6. 13:25
8/9 anonim válasza:
Ebben is van valami!
2011. jan. 6. 16:01
9/9 A kérdező kommentje:
01-02 21:53!
csak uzenem h 14 eves kortol lehet nyelvvizsgat tenni. nekem mar van egy "C" tipusu, termeszetesen kozepfoku. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!