Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik autót vegyem meg?

Melyik autót vegyem meg?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2011. szept. 29. 08:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
67%

Vegyél inkább ilyet: [link]

vagy ilyet: [link]

vagy esetleg ez még az árát is tartaná: [link]

Talán még ilyet ez ezerszer jobb mint bármelyik Audi, Bmw, vagy Mercedes: [link]

2011. szept. 29. 15:19
 12/20 anonim ***** válasza:
Az autó 8 millió Ft fölött már csak parasztvakítás! Annál drágábban teljesen fölösleges venni. Hidd el, hogy ha most jól is megy, nem mindig lesz ilyen jó, és akkor jól fog jönni pár millió Ft a padlásról.
2011. szept. 29. 16:08
 13/20 anonim ***** válasza:
Bár azt elfelejtettem, hogy ha ilyet akarsz venni, akkor nyilván valóan a paraszt, de leginkább a puncivakítás a célod.
2011. szept. 29. 17:55
 14/20 anonim ***** válasza:

Ennyiért már sokkal kifinomultabb ízlésről árulkodna egy Porsche.

Nekem a nagybéjemvé, nagyódi mind mind afféle tolakodó, erőszakos (beállok a rokkanthelyre) kihaénnem fílinget sugároz. Nem biztos, hogy igazam van, itt Magyarországon mindig csak sültbunkókat látok ilyen kocsikban. Bezzeg egy újfajta 911-es? Annak sokkal több charme-ja van.

Nem biztos, hogy igazam van, nem akarok megbántani senkit, csak magánvélemény volt.

2011. szept. 29. 18:48
 15/20 A kérdező kommentje:
Elfogadom nem mondasz hülyeséget.
2011. szept. 29. 19:38
 16/20 anonim ***** válasza:

És ne törődj az irigy frusztráltakkal. Nincs olyan, hogy autót max 8milláig érdemes venni, fölötte ilyen vagy olyan vakítás. Ez marhaság. Ha megteheted, akkor olyat vegyél, amire futja és örömet is szerez. Ha már véleményeket kértél, azért írtam, hogy vigyázz, nehogy "bunkóautót" vegyél, mert hiába a sok pénz, hiába a jólszituáltság, egyik-másik autó kimondottan negatív kisugárzású a hazai tulajai miatt. Én azért írtam a Porsche 911-et, mert igényességben, dinamizmusban nagyon jó, egyáltalán nem csóringer, de mindamellett kevésbé magamutogató imázsa van. Aki egy 911-essel jár, arról az rí le, hogy nemcsak pénze van, hanem ízlése is és ért az autóhoz. Afféle bennfentes hangulat.

Sok sikert az autóvásárláshoz, majd írd meg, mit vettél! üdv

2011. szept. 29. 21:44
 17/20 A kérdező kommentje:
OKÉ
2011. szept. 30. 09:30
 18/20 anonim ***** válasza:

Én az X6 M-et venném. Nagyon jó verda és iszonyat módra megy. Ja és még biztonságos is. 1x vittek egy ilyenbe, nagyon durva gyorsulásra és lassulásra képes! Na meg úgy fekszik az úton mintha dróton húznák :)

Az S8 sem rossz verda, de én a helyedben a bálnát (7-es Bmw) nem erőltetném. Az olyan öreguras inkább :)

2011. szept. 30. 18:00
 19/20 A kérdező kommentje:
Nálam is az X6 M dominál de azért azok is érdekelnek.
2011. szept. 30. 19:12
 20/20 anonim ***** válasza:
83%
nekem x6 nem kéne(najo ha megdob valaki vele elkoptatom) de nagyon nem szeretem ezeket a városi terepjárokat...ha mindenképpen ilyen kell akkor x5 bár szerintem az csunya g-s merci ami kegyetlenjo terepjáro tuareg ami kategoriájához képest jo de amiket felsoráltál azokhoz képest még olcso is...bár persze a 4,2v8 azért kerülhet vagy 15millába. esetleg egy pajero...de ezek szerintem feleslegesek ha nem mész terepre...x6ba meg hátul lehetetlen elférni(hamár olyan autot veszek amihez van hátul is ajto akkor legyenmár az is szempont h oda be is lehessen ülni) esetleg a volkswagen phaton-t nézd meg....motorpaletta gyakorlatilag ugyanaz mint a 8as aoudié de elég ritka auto és szerintem nagyon szép. egy 6,0 w12es motorral megy is keményen
2011. okt. 1. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!