Ennyiért már sokkal kifinomultabb ízlésről árulkodna egy Porsche.
Nekem a nagybéjemvé, nagyódi mind mind afféle tolakodó, erőszakos (beállok a rokkanthelyre) kihaénnem fílinget sugároz. Nem biztos, hogy igazam van, itt Magyarországon mindig csak sültbunkókat látok ilyen kocsikban. Bezzeg egy újfajta 911-es? Annak sokkal több charme-ja van.
Nem biztos, hogy igazam van, nem akarok megbántani senkit, csak magánvélemény volt.
És ne törődj az irigy frusztráltakkal. Nincs olyan, hogy autót max 8milláig érdemes venni, fölötte ilyen vagy olyan vakítás. Ez marhaság. Ha megteheted, akkor olyat vegyél, amire futja és örömet is szerez. Ha már véleményeket kértél, azért írtam, hogy vigyázz, nehogy "bunkóautót" vegyél, mert hiába a sok pénz, hiába a jólszituáltság, egyik-másik autó kimondottan negatív kisugárzású a hazai tulajai miatt. Én azért írtam a Porsche 911-et, mert igényességben, dinamizmusban nagyon jó, egyáltalán nem csóringer, de mindamellett kevésbé magamutogató imázsa van. Aki egy 911-essel jár, arról az rí le, hogy nemcsak pénze van, hanem ízlése is és ért az autóhoz. Afféle bennfentes hangulat.
Sok sikert az autóvásárláshoz, majd írd meg, mit vettél! üdv
Én az X6 M-et venném. Nagyon jó verda és iszonyat módra megy. Ja és még biztonságos is. 1x vittek egy ilyenbe, nagyon durva gyorsulásra és lassulásra képes! Na meg úgy fekszik az úton mintha dróton húznák :)
Az S8 sem rossz verda, de én a helyedben a bálnát (7-es Bmw) nem erőltetném. Az olyan öreguras inkább :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!