Suzukit hogyan lehet szekálni?
Figyelt kérdés
suzukis ismerősöm mikkel tudnám szekálni az autóját illetően poénosan?már nem leszolni akarom csak ugratgatni vele!pl s mint szar....ilyen hülyeségeket irjatok lécciii2009. ápr. 26. 09:53
1/17 anonim válasza:
honnan vetted a papírgöngyölegből? (meglátod barátod suzukival)
el ne üss valakit mert még felgyűrődik a motorháztető
2/17 A kérdező kommentje:
haláli :)swift egyébként (ujfajta)
szoktam mondani mikor megy hosszabb utra,hogy mire odaérsz nemám leesik a lökháritod!
2009. ápr. 26. 10:03
3/17 anonim válasza:
az SX4 új beceneve:
Szuzuki esikszét
4/17 A kérdező kommentje:
hahahahhhaaaaa.ezen egész nap röhögni fogok!nagyon jó.még ilyeneket...pl a suzuki most akcios a tescoban
2009. ápr. 26. 10:26
5/17 anonim válasza:
Amikor a jóbarátom megvette élete elsö autóját (Daewoo Matiz), nemsokára meglátogatott, amikor megállt a kapu elött, érkeztem vigyorogva a biciklilezáró kábellel, hogy "Kössük meg!":)) Szegény gyerek be is sértödött picit, pedig én kedvességböl ugrattam, hiszen nekem még ilyen autóm sincs.:) Bár még mindig mosolygok ezen a poénon, kicsit megbántam, mert akkor büszke volt az új szerzeményére.:)
6/17 anonim válasza:
"érkeztem vigyorogva a biciklilezáró kábellel," Le akartad zárni a biciklitárolót? Félted, hogy ellopják? :)
7/17 A kérdező kommentje:
haláli :)
2009. ápr. 26. 12:02
8/17 anonim válasza:
Suzuki tescogazdaságos zsugorfóliában !
9/17 anonim válasza:
Nekem is swiftem van azzal szoktak cseszegetni hogy: nahhh megjött a hülyegyerek meg a koporsója...
10/17 A kérdező kommentje:
na ez azért nem vicces!bármilyen autoban meg lehet halni!nem koporsó!és attól,hogy valakinek milyen autoja van még nem hülyegyerek!a bmw-t is lehet szekálni.azt a pasik azért szeretik mert könnyen ki tudják betüzni :)
2009. ápr. 26. 15:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!