Opel vagy Volkswagen?
Figyelt kérdés
Melyiket vennétek?Melyik a megbízhatóbb? stb.2011. szept. 24. 10:59
1/5 anonim válasza:
Mindkettő jó kis gép. Az opel megbízható ugyen de vannak időnként bajai de előnye az hogy minden sarki bontóban hozzád vágják az alkatrészt hogy vigyed. Volkswagen sem rossz gép bár abból tapasztalataim szerint kevés a bontott alkatrész és valamivel drágább. Bár passatom van ahhoz meg azért akad 1-2 bontott elem, de sokkal drágább volt mint amit apám opeljához vettem még régebben.
2/5 anonim válasza:
VW.
E két márka "harca" örök, bár sztem felesleges, a VW egyértelműen jobb minden téren.
Nézz csak után a tesztekben, 10-ből 8-9 arányban a VW modelljei a jobbak/győztesek.
Használtan is jobb a tapasztalatom: volt Kadettom és Golf 2-m, ill. Astrát is használtam hosszabb távon, aminél sokkal jobb volt a Golf 3-asom. TDI-t vegyél, az az igazi!
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi!
2011. nov. 14. 17:26
4/5 anonim válasza:
VW-hez nagyon sok alkatrész van, csak egy jó bontót kell találni ;) de neten is tuti találni hozzá alkatrészeket... És persze nem utolsó sorban nézz meg az árat... nem hiába az opel az olcsóbb/és hiába újabb 1-2évvel.../
5/5 anonim válasza:
és tényleg megbízható gépek... ;) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!