Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » VOLKSWAGEN POLO Classic 1.4...

VOLKSWAGEN POLO Classic 1.4 vagy OPEL ASTRA G 1.4? (többilent)

Figyelt kérdés

vw:

[link]

Opel:

[link]

Kezdőjogsisnak melyiket ajánlanátok?

Előnyök? hátrányok? tapasztalatok?

válaszokat előre is köszi:)

2011. jan. 29. 15:38
 1/10 anonim ***** válasza:

HA e kettő közül kell választani akkor a VW.

Az opel elején ahány elem annyi árnyalat, és a kormány is szépen el van kopva, valamint a közép konzolon se tetszik valami.

Mondjuk a polo is kapott szilikont gazdagon, de még az rendezettebbnek tűnik.

2011. jan. 29. 15:54
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem is polom van, csak 3 évvel régebbi kiadás. Első autó (bár jogsi korántsem friss hozzá), és meg vagyok vele elégedve. Nekem a váltómmal vannak kisebb nagyobb problémák, de mondták, hogy ez típushiba. Arra kipróbálásnál figyelj, nem kopog e, mennyire laza stb.
2011. jan. 29. 16:33
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Én egyiket sem venném a helyedben. Nézzél még autókat. Az opel törve volt, ez a Vw pedig nem valami nagy szám.
2011. jan. 29. 17:47
 4/10 anonim ***** válasza:
Jah és ez a vw amellett h nem nagy szám még a km óra is vissza van tekerve. Valamint kereskedős, tehát tuti van még néhány rejtett hibája. Magánszemélyest nézz!
2011. jan. 29. 17:48
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon rossz mindkettő!
2011. jan. 29. 18:19
 6/10 anonim ***** válasza:

Opel Astra G, sokkal jobb lesz hidd el, erősebb is a motorja, meg jóval nagyobb, mint a VW. opelban van abs, az nagyon fontos egy kezdőnek, hogy legyen benne, meg amúgy is több extra van az opelban, csak azt nem írták oda hogy mennyi km van benn.

a vwnek túlságosan tiszta a motorja, ez azt jelentheti hogy vmi baja van a motornak(füstöt vagy olajat köpköd) és ezért tisztittathatták le hogy ezt a hibát ne vedd észre

2011. jan. 29. 19:37
 7/10 anonim ***** válasza:
Igen, az Opel egyetértek, hogy jobb, csak nem ez, mert nézd meg a képet, más a színük elöl az alkatrészeknek, azt jelenti, hogy törve volt és iszonyat igénytelenül rakták össze. Tettek rá, hogy nem stimmel a szín.
2011. jan. 29. 20:29
 8/10 anonim ***** válasza:

Az Opel egy kókler xar ! Mármint ez!

Közép konzolon a fűtésszabályzó alatt,akkor szoktak első elektromos ablakemelő kapcsolókat elhelyezni,ha utólagosan lett beledobva. Ezzel nem is lenne baj,mert sokan vették meg e-nélkül az extra nélkül az autóikat újonnan és utólag szereltették bele,viszont akkor a gyári kapcsolók mit keresnek a vezető ajtóján belül félig a fényképen?

GARANTÁLTAN SÁROS AZ AUTÓ! Ja,és vajon eddig megtett kilométerről miért nincsen adat? Pfff..... Még 1valami,az 1.4-es G Astrak rettentően vérszegények! Az 1.6 Twinport 1000x jobb !!!!!!!!!!!!!!

2011. jan. 29. 23:29
 9/10 anonim ***** válasza:

Ja, +10 ló és +30 nm nyomaték HATALMAS különbség... Na persze.

Viszont az Astrák nagyon megbízhatóak, én inkább azt vennék!

2011. jan. 30. 09:45
 10/10 anonim válasza:
0%

Polo megbizhatóbb

Astra több és jobb alkatrészek

Polo kisebb hely

Astra gagyibb kinézetre...

()Gergővoltam()

2011. febr. 3. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!