Mit tanácsoltok? Érdemes márkahű maradni VW esetében?
Az a helyzet, hogy munkámból kifolyólag nagy csomagterű, erős és megbízható autóra van szükségem. Volt már golf II-m meg 1985-ös Passat karavánom is. A passat 7 évig volt, a golf 5 éve van nálam. Én mint laikus (szóval nem nagyon értek én az autókhoz) annyit tudok mondani, hogy nem volt egyikkel sem bajom. Beutaztam velük Kelet-Európát soha nem hagytak ott sehol. Az volt a bajuk hogy régiek már.
Vajon az újabb 2002-től felfelé, Volkswagenok még mindig jók, vagy már változott a helyzet, érdemesebb mást
venni?
2002-es Phaetont használtam egy ideig és örömmel konstatáltam,hogy még tavaly augusztusi is van belőle,változatlan formában.
Ez azt hiszem magáért beszél.
Passatot vegyél 1.9-es PDTDI-vel. Marha keveset eszik, nagyon kényelmes, lehet vele közlekedni.
Nesze:
Kombi, kell ennél jobb/több? Csak ajánlani tudom, sosem fog tönkremenni, hacsak nem olaj nélkül használod :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!