Ezek alapján tudok/ birok-e 125-ös krosszmotort venni?
Sziasztok!
17 éves 185cm-es 70 kilós vagyok. Egy 125-ös krosszmotort szeretnék venni.(csak 125 jöhet szóba) Ami probléma lehet hogy nemvagyok anyagilag nagyon eleresztve, maximum 300 ezret, legvégső esetben 350-et tudnák rá költeni. Ebből nem igazán tudnák újat venni, szóval csak a használt jöhet szóba. Természetesen pályára használnám, hetente kb 2-3 órát. Eddig csak 50-es simsonom volt, ezt szerelgetem, de krosszmotorokhoz egyáltalán nem értek, szóval azt szeretném megtudni, mit nézzek vagy mire figyeljek hogy azért ne verjenek át. (Gondolom biztos kell magam mellé aki jobban ért hozzá mint én, csak azért én is tudjak róluk valamit). Meg még azt se tudom milyen fajtákat nézzek, KTM biztos nem, én Suzuki RM-et vagy más Suzuki-t néztem ki, de fórumokon írják hogy ezeknél gyakori a váltó meghibásodás, én meg szóval, nem tudom megjavítani, és az se ártana ha nem kéne a szervizre se sokat költenem.
Ezek alapján én sem vagyok biztos benne, hogy bírom ezt pénzel, valószínű még sokaknak ez a véleményük, szóval nyugodtan ki lehet ábrándítani belőle.
Ezek alapján milyen lenne a legjobb márka, mit kell tudnom motorvételnél, illetve még biztos van amit nem említettem és fontos lenne.
utolsó vagyok,
ha van ismerős, akkor azért erre talán érdemes rápillantani:
ezek pedig már jónak tűnnek:
aztán nem csak a motor árát kell ám nézni, hanem kb jelenleg a benzin literje 420 körül megy ezekbe normális olajjal, és ha jó kedved lesz akkor fél óra alatt elmegy egy tank, arról nem is beszélve, hogy hétvégi használattal pár havonta hátsó gumi csere sem két fillér, ezeket nem árt átgondolni
ha van kérdésed, válaszolok
sajnos egyáltalán nem értek a szerelésükhöz, én igazából csak ettől tartok hogy hopsz lesz valami baja és kész, nemtudom megjavítani, hőt még annyit se hogy dugót cserélek.
Benzin meg olaj, gumik, meg ilyesmik, hát ez ellen nem tudok mit tenni, muszáj lesz megvenni.
KTM-re meg nem úgy értettem hogy nem jó ezért nem szeretnék olyat, nem is tudom megmondani mért olyat, csak úgy nem.
Annyit kérdeznék még hogy van ez hogy átírják vagy más alvázszámot adnak meg, erről írna valaki valamit hogy miért rossz ez és milyen károm lehet ettől, mert ezt nem értem
valahova be kell telefonálni, vagy lehetséges szerintem interneten keresztül is, ahol le lehet ellenőrizni az alvázszámot
vagy hívd föl a tudakozót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!