Mi lehet a Simson baja?
Kisöreg... Ne így nézd meg!..
tekerd ki a gyertyát és egy üdítős kupaknyi benzint önts bele. inekciós fecskendővel még könnyebb belelőni.
Tekerd vissza a gyertyát és rúgj rá. Ha felpörög a motor akkor tuti carbival van valami baj. Ha nem ,akkor máshol van a hiba.
A hengerrel lehet gond. Lehet hogy nincs kompresszió vagy eldugult a szívócsonknál.
Lehet hogy csak falsot szív.
Tisztítsd ki rendessen a fúvókákat, fújd ki kompresszorral a járatokat.
Na meg azt is nézd meg, hogy nem maradt-é benne a szívócsonkban valami.. Bár ez elég hülye ötlet..
Sokan mondják, hogy kitisztították a karburátort, és mégsem lehet átlátni a fúvókán. sok ilyen motort hoznak szervízre hozzám.
Köszönöm az eddigi válaszokat,az elsőnek kivéve.
Kipróbáltam amit kedves teaman írt és a motor beindult volna ha több benzint kapna tehát a gyújtással nincs gond,a karburátort pedig alaposan kitisztítottam.
Akinek van még valami ötlete azt szívesen várom.
Üdv,
Szia,
a hozzászólásokat épphogy átfutottam, de hogy van szikra az egy dolog. Lehet nem ott adja, ahol kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!