Vito vagy Vivaro, nektek mi a véleményetek?
A vitót ismerem a másikat nem.
Attól függ mire szeretnéd használni??
Mert melósok szállítására nem ajánlom egyiket se.
A vitó nem szereti ha boldog boldogtalan hajtja. És ha elromlik valami benne elég körülményes a motorjába belenyúlni mert kerezbe van benne. Ha jól van vele ánva és nincs kitaposva a lelke akkor megbízhatónak mondható.
Szerintem az egyik legszebb formájú kisbusz. Nekem egy TD m volt. meglepően keveset fogyasztott és ha beleléptem a gázpedálba 5.be váltás nélkül úgy lőttem ki vele mintha rakétákat gyújtottak volna be. Azért szidják szegény mercit mert gyárilag ki van úgy hegyezve mint egy versenyaútó és sok gyökér tanyasi tirpák szőröstalpú sofőrnek mikor kiadják 1 hónap se kell és kitapossák a belét is mert ugye versenyezni kell vele akkor is ha teli van meg futót húz 2 tonnás munkagéppel utánna. De versenyezni kell vele!! És utánna mikor nem birja meg köpköd a szőröstalpú jeti hogy sz@r!!
Pedig nem az csak karba kell tartani meg normálisan használni. Az egy dolog hogy kilehet vel lőni olykor olykor de mégis csak egy haszonjármű nem versenyautó. Alkatrész az jó drága hozzá viszont. Bár ford transit i.e höz képest minden az. De viszont ha valami baja van az tovább tud terjedni benne. Ha viszont jó akkor sokáig jó is marad.. az elektronikája az viszont tényleg gyenge.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!