Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyit lehet kiárulni egy...

Mennyit lehet kiárulni egy 1998-as felújított motorú Vito 108D-ből?

Figyelt kérdés

A motorblokk is kipróbálható akár, mert a kocsi egyben van. Ez egy jobb kormányos, nem körablakos Merci. Vagy érdemesebb lenne inkább forgalomba helyezni ?

Köszönöm az ötleteket mindenkinek.

2011. febr. 15. 11:20
 1/2 anonim ***** válasza:

Motot váltó 300

+adagoló 60

szervó 60

szélvédő 20-25

motorháztető 12-15 a a lámpák 60 as

És még a többit nem is mondtam... de így is már baráti áron 500e körül van. Egybe bontóba nem érdemes odaadni túrót se fizetnek érte. Amúgy nem tudom menyibe van az autó de szerintem nem éri meg forgalomba helyezni mivel jobb kormányos. De ha arra jutsz hogy megbontod pár jelentkező lenne is egyből (akkor kérek elérhetőséget). Nekem is szükségem lenne pár dologra vito-hoz. Szerintem 2 hét alatt elhordanák mint a cukrot mert autót senki nem vesz mostanába de alkatrész meg fogytán van.

2011. márc. 7. 02:39
 2/2 A kérdező kommentje:

Tisztelt válaszadó.

Nagyon köszönöm neked a hosszú választ.

Az elérhetőségem jowy@citromail.hu de ez ott is van a kérdésemnél, hogy privát...

De ha az nem működne, akkor írj ide légyszi.

Zsolti.

2011. márc. 8. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!