Szerintetek melyik a jobb? Renault traffic vagy Oppel Vivaro vagy Mercedes-benz Vito!?
Figyelt kérdés
2011. szept. 17. 12:04
1/7 anonim válasza:
Opel Vivaro
Megbízhatóbb mint a renault vagy a mercedes de sokkal!
2/7 anonim válasza:
A vivaro és a traffic ikertestvérek, sok különbséget nem találsz közöttük. Ezeket használtam is, komolyabb gond nem volt velük (100.000-180.000 km volt bennük, amíg hajtottam.)
A Vitórol sok rosszat hallottam, igaz még egyet sem vezettem.
3/7 anonim válasza:
Igen, csak annyi a kül. a Vivaro és a Traffic között, hogy a z Opel motorja sokkal megbízhatóbb, a Renault DCI-vel szemben.
4/7 anonim válasza:
Jézusom, hogy lehettek ennyire tudatlanok? A Renault Trafic és az Opel Vivaro tökéletesen megegyezik, csak az emblémájuk más!!! A motorjuk is teljesen ugyanaz. Ki mondta nektek ezeket a baromságokat?
5/7 nofearmx válasza:
Az utolsó válaszoló mond igazat! :) Ugyanaz, ahogy az Opel Movano és a Renault Master is. :)
6/7 anonim válasza:
"Opel motorja sokkal megbízhatóbb, a Renault DCI-vel szemben"
Ez nagyon vicces! Miért szólal meg aki hülye a témához?
7/7 Izzítógyertyakifúrás válasza:
A 2.0 dci motorok ugyan azok az opelben,renaultban, és nissan primastarban.
Van akinek nagyon sokáig elmennek, de előbb utóbb a piezzós porlasztók tönkre mennek. Jellemzően 200-300ezer között.
Erőssen belevannak rohadva a hengerfejbe, néha nem egyszerű őket kiszedni.
üdv,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!