Gyereknek első autó?
18. születésnapra kéne max 1-1,5 millio Ft!
(Imádja a BMW-ket én egy 2001-es BMW 320d-re gondoltam vélemények?) esetleg más autó ? :)
Jah, csak nem mindegy, hogy veszel egy 4-5 éves, akár megkímélt Ibizát, akár Opel Astra-t, stb, vagy egy 10-12 éves BMW-t, ami teljesen szét van hajtva, le van strapálva, különben minek vették volna, és amúgy meg 220ezer km-rel hirdetik, de van abba 500ezer is. No comment, csak azért, mert BMW, akkor meg is érdemli az, akinek ilyen kell...
Amúgy a kérdés is az volt, hogy 'esetleg más autó', erre jött a válasz.
22L
az előttem írónak teljesen igazat adok
én sem venném meg ezt a kocsit, feleennyiből fiatalabb, jobb kocsit lehet venni, csak annak kisebb a presztízse, nem tud majd úgy villogni a kölök
Na végül mi lett belőle? Megkapta már a BMW-t? Remélem még nem törte össze és remélem, hogy egy ártatlan ember sem halt még bele mert villogott a fenenagy autójával...
Jobb lett volna az a Swift azzal nem lehet annyira villogni de ha villog is akkor ő bánja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!