Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első autó? Mi a véleményetek,...

Első autó? Mi a véleményetek, ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Most szereztem meg a jogosítványomat, már egészen kicsi korom óta arról álmodozok, hogy egy 50-es évekbeli amerikai autócsodának vagyok a tulajdonosa:) de egy picit elvonatkoztattam, a valódi kérdésem az lenne, hogy ti kb. mennyi idő után vettetek autót a jogsi megszerzése után? tudom a pénz dominál...de én csak kíváncsi vagyok mások tapasztalataira. Elnézést, hogy ennyit kérdezek, de egy kezdőnek milyen autót ajánlanátok? képet is linkeljetek. Nagyon szépen köszönök előre is mindent! Legyen szép estétek, üdv:

L/17

2011. júl. 2. 22:24
1 2 3
 1/22 sün18 válasza:
Opel Astra: [link]
2011. júl. 2. 22:29
 2/22 anonim ***** válasza:
astra? meg vagy huzatva?
2011. júl. 2. 22:33
 3/22 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigieknek!:) Egy Daewoo Matiz rossz lenne? Ne Szóljatok le, csak kérdezem:D
2011. júl. 2. 22:35
 4/22 anonim ***** válasza:
igen jó
2011. júl. 2. 22:37
 5/22 anonim válasza:

Hello.

Szeritnem kezdésnek, egy kis Suzuki is megfelel. Jó motor van benne, elég jól megy. Mondjuk veszélyes, mert elég kicsit a kasznija és balesetnél semmit sem ér.

2011. júl. 2. 22:39
 6/22 anonim ***** válasza:

Mit szólnál egy Seat Ibizához? Egy 1992 körüli példány 150ezer körül kapható.Öreg autók,jól meg kell őket nézni vásárláskor,de ha sikerül kifogni egy jót,akkor hosszú évekig boldog lehetsz vele.Minden téren olcsó és kicsit talán csajos is.Kezdő autónak úgy gondolom,hogy tökéletes.

[link]

2011. júl. 2. 22:41
 7/22 anonim ***** válasza:

Pink színű Smart.

De ugyanilyen színű Trabi is űberfaxa, egy kis Hello Kittykével megspékelve.

17/F

2011. júl. 2. 22:41
 8/22 sün18 válasza:
Itt baz álom autód: [link]
2011. júl. 2. 22:42
 9/22 anonim ***** válasza:
17/F vagyok, én amúgy VW Passatot és MB G-t, 290-est vezetek... hol ez, hol az van a seggem alatt. Szerintem azért nem árt egy jó, védelmet igencsak jól biztosító autó elsőre. Pedig nem vagyok ám valami hű de jó raliversenyző :)
2011. júl. 2. 22:43
 10/22 anonim ***** válasza:
Én 8 éve kaptam meg a jogsimat, elején opel astrával kezdtem ami anyámé volt majd később munka vállalás miatt váltottam suzukira most jelenleg 1,5 éve honda civicel nyomulok. Kedves kérdező kezdd te is suzukival vagy opel-al, első autónak megfelel és legalább rutint is szerzel vele meg nem olyan drága a javíttatása sem így nem kell minden kanyarnál azon görcsönöd hogy mikor szakítod le a visszapillantót vagy más egyéb kárt okozol a kocsinak, én annó zúztam az opelomat, visszapillantót, lámpát, lökhárítót is kellett cserélnem, de ez tanuló pénz volt, mamár egyáltalán nem csinálok ilyen hülyeséget pedig elég sokszor kerülök extrémebb helyzetbe, olyan kocsit vegyél amiről tudod hogy nem drága a javítása és lehetőleg könnyen kezelhetővel kezdd és kis méretűvel. Sok sikert!:)
2011. júl. 2. 22:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!