"kezdő" motornak nem nagy az ETZ 250?
Már kb másfél éve motorozgatok simsonnal külterületen (föld utakon) és most szeretnék jogosítványt+250-es ETZ-t, menni tudok normálisan csak hát a földút mégse forgalom ugye..Szóval szerintetek nagy lenne?
(Nem 1 forgalmas városban lakom, tehát ne egy budapesti forgalmat képzeljetek el..)
Előre is köszi
Hát szerintem a tömeggel nem lesz gond (18 éves vagyok, 185 centi, 90kg+)ennél erősebbre meg se pénzem nincs se pedig tapasztalatom...
Szóval mindenképp ilyet szeretnék, csak gondoltam megkérdem, hátha valaki szerint nem ajánlatos ilyennel kezdeni a városba.
Szerelni szeretnék, ha valaki megtanítana rá, de mivel nincs ilyen így sajnos csak szerelő fogja látni majd..:(
Utolsó:
Ha nem értesz hozzá, akkor ne is kommentelj..
Nem kell jogsi ahhoz, hogy letedd az A korlátozottat 18 évesen, amivel 25kw-ig vezethetsz motort (aminek az ETZ közelébe sincs)
Viszont ha megvan az A korlátozott akkor 2 éven belül leteheted az A korlátlant (30,000-ért mert csak különbözeti)gondolom Te erre gondoltál..
Jó az etz...
Valószínűleg ha jogsit csinálod akkor is olyannal fogsz menni.
Köszi szépen a megerősítést:)
(Simsonnal terepezni szoktam leginkább:) )
Jó neked, hogy már várod..
Nekem sajnos okt 22.-én lesz a szülinapom tehát rutint majd csak akkor kezdhetem el, így sajnos átcsúszik jövőre a jogsiszerzés:(
Mindegy, a jó dolgokért megéri várni..:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!