Kezdő motornak F vagy G 650 GS?
Sziasztok,
Most Januárban kezdtem el az A korlátlan motorjogosítványt.
Először is az lenne a kérdésem ha már meg van autóból a jogsi azaz a B menyire szívósok a vizsgabiztosok, mert hát legyünk őszinték, eléggé vaskos indokaik vannak arra hogy mindenféle okokat kitaláljanak a bukás végett, nah, ide nem is ez lenne a legfontosabb kérdés mert ez már annyi embernek sikerült majd összejön valahogy, Nekem motorból a BMW R1200 GS az ami nagyon bejön, ez viszont se a súlya se a teljesítménye miatt nem hiszem hogy célszerű lenne nekem akinek idáig 1x volt egy Derby Senda-ja pár hónapig, ugyanebben a márkában az F650GS vagy a G650GS szerintetek, vagy inkább valami könnyebb és kisebb naked??Mert olyan jól hozzám nőtt a lábacskám az első pár évben még nem igazán de most már teljesen azt csinálja amit mondok neki :-) Szóval egy szó mint 100 milyen kezdő motor lehetséges amivel könnyen meg lehet tanulni motorozni ebben a stílusban, és nem is marad ott az ember az útszélén fára csavarodva.
A válaszokat előre is köszönöm!!
Prolee
Hát megfontolandó mondjuk hogy 80 90 kilo különbség van, bár a DRZ nagyon nem jön be nekem, de valami könyebbet azt mondjátok??
Márcsak azért is megfontolando mert költözünk Olaszba, Szerpentin, és a brutális városi közlekedési szokásaiknál lehet hogy tényleg egy könyebb motort érdemesebb választani.
yamaha xtz 660, honda nx 650, honda xl 700v transalp
így hirtelen ezek jutottak az eszembe amik még említésre méltók..kissebbeket nemigazán tudok csak öregeket de gondolom az nemkell.
Mármint telsesítményre?? Szerintem is elég. Egy jó ideig, aztán majd majd egyszer az R 1200 GS Adventure Turamoci
de ahoz szerintem egyenlőre meg kéne tanulni motorozni amit szerintem egy 650-essel meg is lehet, aztán lehet hogy nem, azt elfelejtettem irni hogy 95 kilos vagyok és 188 cm, szélzaj, ülésmagasság, gondolok most ilyenekre hogyhamár motorokat keresgetünk amik szoba jöhetnek kezdésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!