Van jobb választás most a használt autó piacon ötszáz ezer és egy millió Forint között, mint a Volkswagen Polo III? Ha igen mi, és miért?
Beteg...
Kérdező: Igen, meghalsz a suzukiban. Ne félj, nem kell mentőt hívni a poloban sem ütközésnél.
Negyed annyira sem rosszak az esélyek egy VW Polóban egy komolyabb balesetnél.
A Suzuki Swift-et nem szabadna engedni olyan útra, ahol a 75km/h vagy nagyobb a megengedett sebesség.
Nem törés tesztel jövök, azzal hogy a tűzoltóknak ez a tapasztalta. Tudod van olyan aki csak balesethez jár.
És túl sok baleset van, nem hogy kevés.
Ennyiért ilyen felszereltségűt, ilyen fiatal kocsit nem kapsz.
Nekem ilyen van fehérben,(520 literes csomagtér , sok extra, 5,4 litert eszik városban meg: 6,7 et). Van benne légzsák szervó elektromos ablak..stb.
Sokan meghalják a dacia szót és egyből fújoznak, mint a suzukinál, de az olyan parasztokkal nem kell foglalkozni.
(fenntartása: előírt időközönként olajcsere,gyertyacsere. )
6 év alatt egyszer sem hagyott cserben.
08-20 12:24
Mi a bajod az olasz autókkal? Nekem egy 1.2-es 8 szelepes Fiat Puntom van és klímával nem eszi meg a 6.5 litert, másrészről meg rendesen ugrik... gondolom te egy ilyen német autó centrikus van és számodra más autók nem léteznek csak a német autók...
13:08:
Minek vitatkozol egy 12 évessel?! azt se tudja eszik-e vagy isszák az autót.
Ha a biztonság izgat, akkor én egy régebbi audi 80-ast vagy 100-ast vennék, amit már írtak előttem is. Strapabíró és erős jószágok.
A fiat-okról annyit, hogy nekem az a tapasztalatom, hogy kizárólag az szokta fikázni, aki még életébe, vagy csak keveset utasként ült olasz autóban. Én is bedőltem anno a sztereotípiának, amikor a jelenlegi munkahelyemre kerültem, ahol kizárólag fiatokat használnak. Undorral és lenézéssel ültem beléjük. 5 éve járkálok most már velük, az alatt bőven meggyőztek arról, hogy marhára strapabíró és szerethető autók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!