Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Daewoo Ticoban életveszélyes...

Daewoo Ticoban életveszélyes közlekedni 3 kisgyerekkel?

Figyelt kérdés
2011. aug. 18. 08:39
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

Te ezek szerint nem érted miről van szó.. mindt mondtam, itt a gyakorikérdéseken ez a mentalitás. Ott akadtam fenn, amikor a 12 éves kissrác szarozta le a daewoo lajost, mert anyunak az van, de apu nem ül bele"

Nem, te nem érted, ez a lényeg. Amit irsz másokról az épp te vagy, te nem érted miért drága egy volvo, egy mercedes vagy egy bmw.

Épp te vagy az aki azt hiszi - épp úgy mint az a 12 éves akivel példálózol - azért drága mert gyorsan megy, státuszszimbólum van az elején és szép felniei vannak.

Nos nem, ezek csak a sokadikak a sorban amik egy ilyen autó árát növelik. Az ár leglényegesebb része a biztonság, és egy autóban ezt is a legdrágább megvalósitani. Ez kerül a legtöbbe a gyáraknak, ennek a kifejlesztése és alkalmazása.

Az hogy mennyivel megy az csak sallang és épp te vagy az aki csak ezt nézi és erre legyint, miközben a leglényegesebb dolog mellett elmész.

Itt egy békés családanya kérdése aki félti a gyermekeit. Nem ért az autókhoz, de azért pár dolgot hallott róluk. Pl. hogy egy kis autó sosem lesz olyan biztonságos mint egy nagy. Van lehetősége másikba ülni, ha érdemes.

Kérdése: érdemes?

A válasz egyértelmüen: igen.

Természetesen egy daewoo tico jobb mintha egy bicikli vázán cipelnéd a gyerekeid, de ha már van másra lehetőség akkor ne ticoba passzirozd be őket.

Mert baleset bármikor lehet, akár tőled függetlenül is, vigyázhatsz bármennyire. És 3-5 évenként sanszos hogy lesz, hogy most mázlid van és egy kis kocc vagy nincs mázlid és egy frontális ütközés azt majd a sors dönti el.

Illetve innentől kezdve ez már a gyermekeid sorsa.

2011. aug. 19. 02:04
 12/32 A kérdező kommentje:
És a baj az, hogy sokszor vagyis leginkább a vétlen marad ott a papírautóban...
2011. aug. 19. 08:32
 13/32 anonim ***** válasza:
ha ti 3-5 évente balesetet szenvedtek, kérlek benneteket, ne üljetek autòba. a biztonsàgròl pedig annyit, hogy ha belédszállnak szàzzal, nagyon kevés autòban maradsz eletben. ennyi erővel nem kell autòba ülni, mert potenciàlis gyilkosok vagytok a nagy autòitokkal, a kis autòsokra nézve.
2011. aug. 19. 09:15
 14/32 anonim ***** válasza:

"potenciàlis gyilkosok vagytok a nagy autòitokkal, a kis autòsokra nézve"

Ez lehet csak nekem nem az a dolgom hogy rád vigyázzak, hanem az hogy a családomra.

2011. aug. 19. 11:31
 15/32 A kérdező kommentje:
Utolsó, mindenkire kell vigyázni....nah így üljek autóba, mi???
2011. aug. 19. 11:44
 16/32 anonim ***** válasza:

LoL

És még el is hiszi, hogy igaza van... :D

"Nekem a családomra kell vigyáznom, nem másokra"... :D

ennyi erővel menj át a nyakán egy iskoláscsoportnak, hiszen neked nem másra kell vigyáznod :D

2011. aug. 19. 12:50
 17/32 anonim ***** válasza:
Srácok! Egy dolgot mondjatok már el nekem:mi a bánatért vitatkoztok itt ilyen"hangnemben"? Nem kell a másik ember véleményét semmibe nézni, meg azt, hogy ki miért üljön,vagy ne üljön autóba. Mindenki szeretne egyik pontból a másikba egyben elérni. A Ticos, a Bmw-s,és én a Volvós is :-) De azzal azért nem értek én sem egyet, hogy mindegy milyen autóba szállnak bele 100-zal,úgyis meghalsz...ez szerintem azért nem igaz, de az tény, hogy egy nagyobb autóban sokkal több esélyünk van életben maradni, kisebb sérüléssel kiszállni, mint egy kiskategóriásban...és azt a véleményt én is osztom, hogy nem az embléma miatt veszünk ilyen autókat, hanem a biztonság kényelem miatt, meg valószínűleg sokan vagyunk úgy ,hogy a fél életünket az autóban töltjük,és ott már számít sok-sok szempont. És azért a nagyobb autók tele vannak aktív-és passzív biztonsági elemekkel,vastag karosszéria,nagy önsúly,sok légzsák,merevítés,jó gyűrődőzóna,elektronika,ami mind a biztoságot és kényelmet szolgálja. De visszatérve a kérdésre,természetesen a Tico is elviszi a családot oda ahova kell, és akinek erre van pénze,az természetesen használja egészséggel,vigyázzon magára,a családjára, a közlekedés többi résztvevőjére, csakúgy mint bárki más...
2011. aug. 19. 14:18
 18/32 anonim ***** válasza:

"ennyi erővel menj át a nyakán egy iskoláscsoportnak"

Ennyi erővel te pedig vigyáz mindenkire a világon kivéve a családtagjaid.

Tudod prioritás, aki azt mondja nem igy van az hazudik.

2011. aug. 19. 15:17
 19/32 anonim ***** válasza:

erre azt mondani: priorítás... magadnál vagy?!

"Ez lehet csak nekem nem az a dolgom hogy rád vigyázzak, hanem az hogy a családomra."

tehát, nyugodtan átmennél a nyakamon, mert neked elsőbbséged van... ok, értem én... bennem van a hiba...

2011. aug. 19. 16:41
 20/32 anonim ***** válasza:
0%

Meg fogsz lepődni, ha választanom kéne közted és a lányom között akkor a lányom biztonságát tartanám szem elött, csak ezek után jöhetnél te.

Ha te azt mondod nem igy tennél akkor az egy szimpla hazugság.

Felesleges okoskodnod ebben a kérdésben, mert ebben csak egyféleképp lehetsz okos. Ha a lehetőségeidhez mérten a lehető legbiztonságosabb autót veszed a szállításukhoz.

Ha te nem igy teszel akkor ostoba vagy.

2011. aug. 19. 17:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!