Daewoo Ticoban életveszélyes közlekedni 3 kisgyerekkel?
Te ezek szerint nem érted miről van szó.. mindt mondtam, itt a gyakorikérdéseken ez a mentalitás. Ott akadtam fenn, amikor a 12 éves kissrác szarozta le a daewoo lajost, mert anyunak az van, de apu nem ül bele"
Nem, te nem érted, ez a lényeg. Amit irsz másokról az épp te vagy, te nem érted miért drága egy volvo, egy mercedes vagy egy bmw.
Épp te vagy az aki azt hiszi - épp úgy mint az a 12 éves akivel példálózol - azért drága mert gyorsan megy, státuszszimbólum van az elején és szép felniei vannak.
Nos nem, ezek csak a sokadikak a sorban amik egy ilyen autó árát növelik. Az ár leglényegesebb része a biztonság, és egy autóban ezt is a legdrágább megvalósitani. Ez kerül a legtöbbe a gyáraknak, ennek a kifejlesztése és alkalmazása.
Az hogy mennyivel megy az csak sallang és épp te vagy az aki csak ezt nézi és erre legyint, miközben a leglényegesebb dolog mellett elmész.
Itt egy békés családanya kérdése aki félti a gyermekeit. Nem ért az autókhoz, de azért pár dolgot hallott róluk. Pl. hogy egy kis autó sosem lesz olyan biztonságos mint egy nagy. Van lehetősége másikba ülni, ha érdemes.
Kérdése: érdemes?
A válasz egyértelmüen: igen.
Természetesen egy daewoo tico jobb mintha egy bicikli vázán cipelnéd a gyerekeid, de ha már van másra lehetőség akkor ne ticoba passzirozd be őket.
Mert baleset bármikor lehet, akár tőled függetlenül is, vigyázhatsz bármennyire. És 3-5 évenként sanszos hogy lesz, hogy most mázlid van és egy kis kocc vagy nincs mázlid és egy frontális ütközés azt majd a sors dönti el.
Illetve innentől kezdve ez már a gyermekeid sorsa.
"potenciàlis gyilkosok vagytok a nagy autòitokkal, a kis autòsokra nézve"
Ez lehet csak nekem nem az a dolgom hogy rád vigyázzak, hanem az hogy a családomra.
LoL
És még el is hiszi, hogy igaza van... :D
"Nekem a családomra kell vigyáznom, nem másokra"... :D
ennyi erővel menj át a nyakán egy iskoláscsoportnak, hiszen neked nem másra kell vigyáznod :D
"ennyi erővel menj át a nyakán egy iskoláscsoportnak"
Ennyi erővel te pedig vigyáz mindenkire a világon kivéve a családtagjaid.
Tudod prioritás, aki azt mondja nem igy van az hazudik.
erre azt mondani: priorítás... magadnál vagy?!
"Ez lehet csak nekem nem az a dolgom hogy rád vigyázzak, hanem az hogy a családomra."
tehát, nyugodtan átmennél a nyakamon, mert neked elsőbbséged van... ok, értem én... bennem van a hiba...
Meg fogsz lepődni, ha választanom kéne közted és a lányom között akkor a lányom biztonságát tartanám szem elött, csak ezek után jöhetnél te.
Ha te azt mondod nem igy tennél akkor az egy szimpla hazugság.
Felesleges okoskodnod ebben a kérdésben, mert ebben csak egyféleképp lehetsz okos. Ha a lehetőségeidhez mérten a lehető legbiztonságosabb autót veszed a szállításukhoz.
Ha te nem igy teszel akkor ostoba vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!