Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hogy tudnék legegyszerűbben...

Hogy tudnék legegyszerűbben eljutni és mennyibe kerülne kisgyerekkel?

Figyelt kérdés
Dunakesziről mennék a Délibe.Nyugatiba vonattal mennék be(gyártelepi megállóból)De onnan hogy a legegyszerűbb?Mennyibe kerülne az oda vissza út?Van kedvezmény, mivel 8 hónapos babával megyek?
2011. júl. 1. 12:50
 1/10 bp1985 ***** válasza:

A babádra nem kell jegyet venni a bkv-n. Tehát ő ingyen utazik. Déliből többféle képpen tudsz menni a nyugatihoz.

1. Délitől elmész a Széll Kálmán térig metróval, majd onnan villamossal. Ez oda vissza 4 db vonaljegy. 1280 Ft

2. elmész a Délitől a Deákig, onnan meg 3-as metróval a Nyugatiig. Ez oda vissza 2 jegy, mivel átszálláskor nem kell kezelni új jegyet. 640 Ft.

3. Biztos van, de nekem most ez a kettő jutott eszembe:)

Remélem tudtam segíteni.

2011. júl. 1. 12:57
 2/10 bp1985 ***** válasza:
Bocs, fordítva írtam, de a lényegen nem változtat:) Ugyanez, csak fordított irányba.
2011. júl. 1. 12:58
 3/10 A kérdező kommentje:
köszönöm!És ha van árkedvezmény a pici miatt,akkor azt hol tudom megnézni?
2011. júl. 1. 13:02
 4/10 anonim ***** válasza:
59%
Van árkedvezmény, méghozzá az, hogy nem kell neki jegyet venned. De a jegy mindenkinek ugyanannyiba kerül, nincs olyan, hogy kedvezményes jegy, felesleges keresned. Fogd fel úgy, hogy 50%-os kedvezményt kaptál.
2011. júl. 1. 13:08
 5/10 A kérdező kommentje:
oké,köszi
2011. júl. 1. 14:14
 6/10 anonim ***** válasza:
Az 1. verzió nem kerül 1 280 Ft-ba, mert nem 4 db vonaljegyet kell venni, hanem 2 db átszállójegyet (490 × 2 = 980 Ft).
2011. júl. 1. 23:26
 7/10 anonim ***** válasza:

Szia!

A fentiek hülyeséget beszélnek szokás szerint...

Az az 1 vagy 2 felnőtt kísérő, aki 1 vagy több (18 év alatti) gyermekkel utazik együtt, 33%-os kedvezménnyel válthat menetjegyet korlatálan számban és időtartamban.

Emellett természetesen a babának jegyet nem kell váltani.

Sőt, a vasút felé nem kell igazolnod, hogy saját gyermek, a kedvezmény akkor is él, ha a szomszéd gyermekével utazol együtt :)

Remélem még nem késtem el a válasszal.

2011. júl. 2. 10:07
 8/10 anonim ***** válasza:
Mármint az mond hülyeséget aki szerint nincs kedvezmény...
2011. júl. 2. 10:07
 9/10 A kérdező kommentje:
jaaaj nagyon köszi!Még nem késtél el, nagyon köszönöm:))))
2011. júl. 2. 14:46
 10/10 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen, jó utazást! :)
2011. júl. 2. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!