Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hogyan tudok eljutni az Aréna...

Hogyan tudok eljutni az Aréna plázába a legegyszerűbben a Népligettől?

Figyelt kérdés
Minden (!) infó-t szeretnék. milyen jegy kell, mire. köszönöm.
2011. nov. 11. 17:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

A egyik mód, ha a Népligetnél lemész az aluljáróba és felszállsz a 3-as metróra (csak az áll ott meg) Újpest-központ felé és elmész vele a Deák Ferenc térre (6 megálló), ahol átszállsz a 2-es metróra (Örs vezér tere felé) és elmész vele a Keleti pályaudvarig (3 megálló), onnan pedig 5 perc séta a pályaudvar melletti szélesebb út mellett. Ebben az esetben irányonként mindössze egy vonaljegy kell (metróról metróra átszállásnál nem szükséges újat lyukasztani), ennek ára 320 Ft.

Van még néhány lehetőség, ami esetleg kicsit rövidebb, de ezekhez két jegy kell!

Az egyik: 1-es villamossal Bécsi út felé (1/A is jó) Puskás Ferenc stadionig (5 megálló), majd 80-as trolival Keleti pályaudvar felé 2 megálló és ez közvetlen a pláza előtt tesz le!

Illetve metróval a Nagyvárad térig (szintén Újpest felé) 1 megálló és onnan 24-es villamossal Keleti pályaudvarhoz 6 megálló!

2011. nov. 11. 18:24
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ebből tényleg mindent, részletesen megtudtam, örök hála. :D
2011. nov. 11. 19:08
 3/5 A kérdező kommentje:
És ha ötödik megállónál az 1esről leszállunk, akkor sétálva sok lenne?
2011. nov. 11. 19:14
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
1-es vilitől séta. Totál relatív, hogy sok-e. Engem nem zavar a gyaloglás, tehát én azt mondanám, hogy nem sok.
2011. nov. 11. 21:39
 5/5 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm.

Gyalog lesz. :D

2011. nov. 12. 07:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!