Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hogy lehet leggyorsabban...

Hogy lehet leggyorsabban és/vagy legegyszerűbben eljutni a Népligettől a BMF (OE) budai karaihoz? (bécsi út-Doberdó út)

Figyelt kérdés

Saját tapasztalatokat szeretnék kérni, hogy melyik útvonal mennyi idő alatt tehető meg. Persze bkv-val.

Köszi!

2010. szept. 20. 19:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Népligetnél falszállsz az 1-es villamosra amivel a Bécsi úti végállomásig mész. Ott átszállsz a 17-es villamosra vagy 160/260 buszokra.
2010. szept. 21. 11:54
 2/6 A kérdező kommentje:

De ez így nagyon hosszú, nem?

Pont arra lennék kíváncsi, hogy melyik útvonal mennyi idő.

pl: nyugatiig metróval, onnan 206os busz.

vagy deákon átszállni aztán batthyányról valamelyik busszal

vagy nyugatitól 4-6-os, aztán 17-es villamos...

szóval tudom az útvonalakat, csak arra lennék kíváncsi, hogy aki valamelyik útvonalat ismeri, az leírná nekem, hogy mondjuk reggel (7-8 óra körül) melyik a leggyorsabb?

2010. szept. 21. 19:34
 3/6 anonim ***** válasza:

Amit írtam az a leggyorsabb.

Ez zárt pálya nincs dugó. Igaz az Árpád hídon lassan megy át a villamos a pálya miatt de amúgy egész jó időt fut.

2010. szept. 21. 23:35
 4/6 anonim ***** válasza:

3-mas metró: 12 perc, 206-os busz 10 perc = 22 perc

3-mas metró: 9 perc, 2-es metró: 4 perc, 160/260-as busz: 9 perc = 22 perc

3-mas metró: 12 perc, 4/6-os villamos: 6 perc, 17-es villamos: 6 perc = 24 perc.

2010. szept. 26. 16:17
 5/6 A kérdező kommentje:

kösz, már lemértem, a 206-os busszal majdnem 20 perc a nyugatitól a suli reggel... plusz még mire onnan besétálok.

valamelyik 60-assal is 15 perc a batthyánytól...

2010. szept. 26. 16:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem a népligettől a suli kapujáig (doberdó) min 40 perc. akármelyik útvonalon megyek. és az 1-es villamosos megoldás a legrosszabb. abban az esetben jó, ha a kc-be kell menni, mert akkor a flórián térről kb 10 perc alatt be lehet sétálni a suliba.
2010. okt. 3. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!