Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hogyan lehet a leggyorsabban...

Hogyan lehet a leggyorsabban és legegyszerűbben eljutni a Camponától a Móricz zsigmond körtérre?

Figyelt kérdés
És kb mennyi időt vesz igénybe?
2010. dec. 28. 11:07
 1/8 anonim ***** válasza:
2010. dec. 28. 11:21
 2/8 anonim válasza:
33-as busszal a közlekedéstől függ, sok a dugó, de kb fél óra. Van viszont vonat a Déli pu-ra, 10 perc, onnan pedig 61-es busz a Móriczra, szintén kb 15 perc, de át kell szállni, így ha nincs csúcsforgalom, akkor érdemesebb buszozni.
2010. dec. 28. 11:51
 3/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ!:) esetleg azt még meg tudnád mondani, hogy a 33as busz pontosan honnan indul?A camponánál vagy egy nagy buszvégállomás...onnan?:D
2010. dec. 28. 14:54
 4/8 anonim ***** válasza:
A 33-as nem onnan indul, a Lépcsős utca fedőnevű megállóhelyet keresd, ami a Campona 1-es és 2-es bejáratához van elég közel.
2010. dec. 28. 17:30
 5/8 anonim ***** válasza:

És amit nagyon jó szívvel tudok ajánlani a 33-33E busz helyett: vonattal Kelenföldig (kb. 10 perc), majd onnan 7E-173E-vel a Móriczig (szintén kb. 10 perc). Átszállással együtt is max. 25 perc.

(Velem többször előfordult, hogy a Camponától akkor még 8:43-kor induló vonattal beértem 9:18-ra (a 9:15-ös órakezdéshez képest 3 perc késéssel) a Ferenciek terétől nem messze lévő iskolámba, ami azért nagyobb táv, és benne volt a gyaloglás+lépcsőzés is, de ugye még így is csak 35 perc volt.)

Persze a 33-33E is tökéletes, ha nincs dugó, mint ahogy előttem is írták. Viszont fenti opcióval stabilan 25 perc lesz az utad, nem nagyon függ a dugótól.

Amit viszont korábban javasoltak, a vonat+61-es villamos (nem busz, de alapvetően mindegy) szerintem nem túl jó, mert a vonat eleve 17-18 perc a Déliig, a 61-es meg olyan 15, szóval összesen 35 percet mondanék, ami bőven rossz már.

2010. dec. 28. 17:43
 6/8 anonim ***** válasza:
Ja, és Kelenföldről a 19-49-es villamos is jó, az is és a 7E-173E is elég gyakran jár, szóval az átszállás nem okoz nagy időveszteséget.
2010. dec. 28. 17:46
 7/8 anonim válasza:
A 33 a legegyszerűbb, mert ott felszállsz, és a Móriczon letesz, nem is kell átszállni. A Tropicariumnál lévő ajtóknál kijössz, és ott nem messze onnan van egy buszmegálló. :) Persze a vonat is jó megoldás, de én mindig a legegyszerűbbet keresem :)
2010. dec. 30. 14:42
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget!!:)
2011. jan. 14. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!