Hogyan lehet a leggyorsabban és legegyszerűbben eljutni a Camponától a Móricz zsigmond körtérre?
És amit nagyon jó szívvel tudok ajánlani a 33-33E busz helyett: vonattal Kelenföldig (kb. 10 perc), majd onnan 7E-173E-vel a Móriczig (szintén kb. 10 perc). Átszállással együtt is max. 25 perc.
(Velem többször előfordult, hogy a Camponától akkor még 8:43-kor induló vonattal beértem 9:18-ra (a 9:15-ös órakezdéshez képest 3 perc késéssel) a Ferenciek terétől nem messze lévő iskolámba, ami azért nagyobb táv, és benne volt a gyaloglás+lépcsőzés is, de ugye még így is csak 35 perc volt.)
Persze a 33-33E is tökéletes, ha nincs dugó, mint ahogy előttem is írták. Viszont fenti opcióval stabilan 25 perc lesz az utad, nem nagyon függ a dugótól.
Amit viszont korábban javasoltak, a vonat+61-es villamos (nem busz, de alapvetően mindegy) szerintem nem túl jó, mert a vonat eleve 17-18 perc a Déliig, a 61-es meg olyan 15, szóval összesen 35 percet mondanék, ami bőven rossz már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!