Milyen sportautót vennél egy egyedülálló férfiként?
Figyelt kérdés
Lazulásra túl durva lenne egy EVO, STi? Nissan GTRről mi a véleményetek? Drága, de engem lenyűgöz.2011. aug. 16. 20:27
11/18 anonim válasza:
Attól függ milyennek akarsz látszani. Én régi Porsche-ba tenném a pénzem hasonló esetben, pl. még babás lökhárítóval szerelt 60-as évek végi 911-esbe.
Gondolom nem munkába járásra kéne.
Vagy régi fajta 6-os BMW. Bár nem tudom milyen áron mennek pl. a 635 CSI-k.
12/18 anonim válasza:
Ha igazán vagány kocsit akarsz akkor ezek közül válassz:
Chevrolet Camaro SS 6.2
Corvette C6
Dodge Challenger SRT8
Ford Mustang SHELBY GT 500
Corvette Z06
Nyagyon divatosak és jók is ezek a kocsik.Én a Camaro-t venném.Az EVO, STi nagyon jó kocsik.Igazi utcai versenyautók,de ezekkel nem egy kategória.Meg egy csomó hülyegereknek ven már olyan.A GTR-t is a föntiekhez sorolnám.
13/18 anonim válasza:
6. válaszoló, te nagyon elvagy tévedve az árak kapcsán....hol 120 millió egy aston martin db9 ???????????!!!
14/18 gggTt válasza:
Renault 5 GT turbo, alapból 115ló és 165nM(0.8-as turbó nyomáson, 1 báron 140 körül..)0.Olcsó az alkatrész és a piros lámpánál igencsak tud meglepetést okozni.Bár igaz ami igaz régi XD de kit érdekel..engem biztosan nem....
15/18 anonim válasza:
Lamborghini Gallardo Spydert legjobban,de esetleg Evo 9-10, vagy Impreza, Camaro SS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!