Van a Smarthoz hasonlóan nagyon kis fogyasztású autó még, vagy ez egyedülálló?
A Toyota már kiadott teljesen elektromos hajtású kis városi autót, miért nem az után érdeklődsz?
De a hibrid (benzin-elektromos, vagy gáz-elektromos) is jobban megérné, mint ez a Smart féle zsebjátékszer...
Hát ha beütöm a használtautóra,hogy adja ki az 1000 ccm-s autókat 8 kilóig (pedig inkább csak 500-at szánnék rá),leginkább a mopedeket adja ki,amit azért nem szeretnék. Avval nem lehet mindenhol menni,meg nagyon menni se lehet. 800-ig volt benne egy két Smart és azok az autók ahol nem írták ki a köbcentit.
A Skoda fábián meg vagyok lepődve 1500ös 3 liter? Akkor az 1.2-es már tuti jó lehet!?
Jajj nemtudom,persze itt a pénz is határt szab. Várom a továbbiakat és köszi az eddigieket!
A Micu knoth-ot pedig nem találtam...
3 liter a Smartnak, 5 liter egy 1.5 diesel Fabiának? Nevetséges. A Fabia ha lassan mész 4 liter, a Smart simán megvan 6-7 liter minimum.
Amúgy is, mit számít a fogyasztás? Komolyan. Én is járhatnék ha szeretnék 5,7-tel átlagban, de nem vagyok fillérbäszó gyökér, 7,1-7,5 között van az átlagom. Ezt nem értettem soha a magyarokban. Miért kell egy autónak keveset fogyasztania? Még ha 3litert fogyasztana a Smart (de nem annyit fogyaszt), és egy közepes diesel meg 5-6 liter között, akkor az csak 600 forint kilométerenként, és nem kell szenvedned azért, mert egy kétszemélyes szart vettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!