Milyen kocsit vegyek?
12 millióért melyiket válasszam audi A4-A5, VAGY 5-ös bmw?
2009-2010
sedan, sportos és luxus is legyen nekem az a fő.
melyik lenne a legideláisabb? ja és te melyiket vennéd??
Mindkettő tetszik. De inkább Audi A5-öt vennék ezekből.
Viszont bármelyiket venném biztos tennék rá új alufelniket a gyári helyett.
Én amúgy így hirtelen ezt venném meg: [link]
17F, jó melóm van, burgerking. de kitellik simán egy luxus kocsira azért tervezek venni.
már egyeztettem az autó szalonokkal, a teszt vezetésre. ;)
"Szóba se állok olyanokkal akik az audi-t meg a bmw-t "szar autónak" minősítik és linkelnek helyette egy fos opelt illetve rönót..no comment."
Hűha, valakinek nagyon nehéz gyerekkora volt, esetleg van még most is. Na mármost ha azt mondod szóba sem állsz ilyenekkel akkor minek írsz? Másrészt mutasd meg mi az amit mondjuk az Opel vagy a Renault nem tud, de a BMW/Audi igen. Harmadészt senki nem minősítette rossz autónak egyiket sem, csak éppen minek vegye meg az ember azt 12 millióért amit 8-ért is megkap? Negyedrészt az volt a kérdés hogy én melyiket venném. Ötödrészt nem neked szólt (nem is értem miért vetted magadra), hanem a kérdezőnek, tudod ez az oldal erről szól hogy a kérdező kérdez, mi meg válaszolunk, trollkodni menj máshova, szia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!